20. januar 2018
Om nogle få måneder går det løs igen. VM-ruten lægger første søndag i juni asfalt til Cykelstafetten i Rudersdal, der ligesom sidste år får fornemt besøg af  verdens mest elskelige tysker, Jens Voigt. Foto: Mads Dam Bendtsen
Om nogle få måneder går det løs igen. VM-ruten lægger første søndag i juni asfalt til Cykelstafetten i Rudersdal, der ligesom sidste år får fornemt besøg af verdens mest elskelige tysker, Jens Voigt. Foto: Mads Dam Bendtsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voigt vender tilbage til Rudersdals gader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voigt vender tilbage til Rudersdals gader
Rudersdal - 13. marts 2017 kl. 06:09
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den første søndag i juni går startskuddet igen til Hele Danmarks Cykelfest, når VM-ruten endnu en gang danner ramme om »Cykelstafetten Rudersdal«.

- Der er ingen tvivl om, at Jens Voigt elsker Danmark, og der er nok heller ingen tvivl om, at hele Cykel Danmark elsker Jens Voigt. Derfor er vi utroligt glade for, at »verdens mest elskelige tysker« igen stiller op til Cykelstafetten i Rudersdal, siger Ole Egeblad, der er arrangør af løbet.

En unik dimension ved Cykelstafetten Rudersdal er, at løbet afvikles som stafetløb på den tidligere VM-rute. Deltagerne passerer dermed toppen af den ikoniske Geels Bakke, som på løbsdagen er omdannet til start/mållinje, skiftezone og ikke mindst festområde i de fire timer løbet varer.

- Vi har fokus på, at Cykelstafetten er hele Danmarks Cykelfest. Det er en social event, hvor du er sammen med dine kolleger, familie og venner. Løbet er hvor ALLE, der har en cykel, kan være med. Samtidig er det Danmarks sikreste motionscykelløb. Vi har gjort ekstraordinært meget ud af sikkerheden for deltagerne, der er både virksomheder og private, siger Ole Egeblad, der fortsætter:

- Hele området omkring skiftezonen vil opleves som en heppe og festplads. For de to hold-ryttere, som sidder over mens tredje-makkeren kører, vil der være rig lejlighed til, at »hænge ud« med Jens Voigt.

Han suppleres af cykelstjernen selv:

- Jeg deltog i den første udgave af Cykelstafetten i 2016 og det er et helt unikt koncept. Jeg fik rig lejlighed til at hilse på, snakke med og cykle blandt mange af de danskere, der støttede mig og Team CSC Saxo Bank i nogle af de bedste år af min karriere, lyder det fra Jens Voigt.

For arrangørerne var der derfor heller ingen tvivl om, at Jens Voigt skulle inviteres igen.

Medarrangør Henrik Andersen siger:

- Jeg har altid været en stor fan af Jens Voigt og da jeg mødte ham første gang til Cykelstafetten 2016 blev jeg bekræftet i, at han ikke kun er en stor rytter men også et »stort« menneske. Han gav vores mange deltagere en på opleveren og havde hele tiden oveskud til småsnak og hygge. Han er et kæmpehit for hele vores koncept.

Interesserede kan tilmelde sig Cykelstafetten på Cykelstafetten.com, og vil man gerne have en plads i skiftezonen tæt på Jens Voigt, er det en rigtig god idé, at tilmelde sig hurtigt, lyder opfordringen fra arrangørerne. Pladserne i det nye pit-system fordeles efter først-til-mølle-princippet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk