3. marts 2021
Nytårskuren bliver afholdt, men ikke som vanligt på rådhuset. Arkivfoto
Nytårskuren bliver afholdt, men ikke som vanligt på rådhuset. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virtuel nytårskur for erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virtuel nytårskur for erhvervslivet

Rudersdal gennemfører den traditionelle nytårskur for erhvervslivet på mandag. Det foregår bare online

Rudersdal - 20. januar 2021 kl. 11:38
Af Mikkel Svinth Rødgaard

På mandag tager Kommunalbestyrelsen med borgmester Jens Ive (V) igen i mod kommunens erhvervsliv til den traditionelle nytårskur.

I år må deltagerne til gengæld medbringe egne forfriskninger, for det hele foregår online. Erhvervsdrivende kan således deltage fra deres computer/tablet/telefon via et link, de modtager efter tilmelding.

Her byder en digital borgmester på vegne af kommunalbestyrelsen det nye år velkommen ved nytårskuren mandag 25. januar klokken 16-17.

"Jeg glæder mig over, at vi til trods for nedlukningen har muligheden for at samles digitalt og kan holde traditionen med nytårskuren i hævd. Derudover er der også nye initiativer på programmet som jeg på vegne af Kommunalbestyrelsen ser frem til at præsentere for erhvervslivet," siger Jens Ive i en pressemeddelelse.

Erhvervspaneler

Ved nytårskuren fortæller lokale virksomheder om deres banebrydende arbejde med bæredygtighed:

Henrik Simonsen, der er direktør i Siccadania, fortæller således om Siccadanias arbejde med vækst og bæredygtig forretningsudvikling. Michael Madsen, adm. direktør i Poul Sejr Nielsen, fortæller om vækst og social ansvarlighed, og direktør Charlotte Blau Sand fra True Energy fortæller om virksomhedens innovative forretningsudvikling med fokus på grøn omstilling.

Nytårskuren begynder klokken 16, men inden da fra klokken 14 lancerer kommunen initiativet Rudersdal Erhvervspaneler. Alle lokale virksomheder med lyst til at videndele, inspirere og netværke med andre virksomheder omkring temaet grøn omstilling og bæredygtig udvikling, kan tilmelde sig.

Man kan deltage i det ene eller andet eller begge dele. Man kan tilmelde sig begge arrangementer og læse mere: erhvervspanel.rudersdal.dk.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?