19. november 2019
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinkelsliber førte til brand i rækkehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinkelsliber førte til brand i rækkehus
Opdateret 18. juni 2019 kl. 13:29
Rudersdal - 18. juni 2019 kl. 13:23
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Brandvæsen rykkede tirsdag formiddag ud med fire vogne til Kejlstruplund i Birkerød, hvor en brand var brudt ud i et rækkehus. Det skete formentlig, efter at håndværkere med vinkelslibere havde arbejdet i rækkehusets bryggers, fortæller Per Larsen, der er indsatsleder ved Nordsjællands Brandvæsen.

- En gnist fra vinkelsliberen førte til en ild, der spredte sig op i rækkehusets tag og brændte et hul i taget på cirka 3-4 kvadratmeter, fortæller Per Larsen.

Ilden nåede ikke at sprede sig til nabobygningerne, men røgen trængte ind i nabohuset, og derfor blev beboeren her evakueret ud af rækkehuset.

Per Larsen fortæller, at der ikke var de store udfordringer i forhold til at få slukket branden, og de fik hurtigt bugt med ilden. Brandvæsenet rykkede ud til Kejlstruplund omkring klokken 11.00 og var retur på stationerne omkring 12.35. Branden gjorde ikke den store skade på rækkehusets øvrige rum, der er under renovering og derfor ikke indeholder møbler og ting, der kunne tage skade.