27. oktober 2020
Denne liebhaverejendom i Vedbæk på 825 kvadratmeter med en grund ud til Øresund er solgt i Danmarks dyreste hushandel med en kvadratmeterpris på 181.818 kroner. Foto: Boliga.dk (Kortforsyningen/SDFE Skråfoto)
Denne liebhaverejendom i Vedbæk på 825 kvadratmeter med en grund ud til Øresund er solgt i Danmarks dyreste hushandel med en kvadratmeterpris på 181.818 kroner. Foto: Boliga.dk (Kortforsyningen/SDFE Skråfoto)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild rekord: Danmarks dyreste hus solgt for trecifret-millionbeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vild rekord: Danmarks dyreste hus solgt for trecifret-millionbeløb

Nøglerne til et 825 kvadratmeter stort liebhavervilla i Vedbæk har skiftet ejere

Opdateret 20. oktober 2020 kl. 09:29
Rudersdal - 13. oktober 2020 kl. 10:05

Hverken coronapandemi og nedlukning har kunne stoppe boligmarkedet, der her i 2020 nærmer sig et vildt år med rekordmange solgte boliger er solgt og stigende priserne,. En bolig har netop overgået alt, hvad markedet hidtil har set.

arrow Læs også: Se listen: De har solgt deres bolig

Den 825 kvadratmeter store ejendom Egtofte i Vedbæk er nemlig blevet solgt - og her er der betalt et - uden at overdrive - svimlende beløb. Nøglerne til villaen har nemlig skiftet bukselommer efter en handel til 150 millioner kroner.

Det skriver boligvisningssiden Boliga.dk på baggrund af handlens tinglysning, der lige er gået igennem.

Dobbelt op på rekord

Hushandlen er således den dyreste, der nogensinde er indgået på dansk jord - og det er med markant afstand til den hidtil den dyrest solgte villa i Danmark, nemlig Bella Vista på Hambros Alle i Hellerup, der i 2008 blev solgt for 75 millioner kroner.

Den nye rekordbolig er præcis solgt for det dobbelte.

Handlen er netop blevet tinglyst, og af denne fremgår det, at det er liebhavermæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen, der står bag salget af villaen, der ikke var udbudt på det offentlige boligmarked.

Overfor Boliga.dk bekræfter Ivan Eltoft Nielsen handlen, som han dog ikke har yderligere kommentarer til:

"Ja, jeg kan bekræfte, vi har solgt ejendommen. Ejendommen er solgt som et diskret salg via vores netværk."

Ekstra Bladet er dykket ned i Tingbogen og selskabsregisteret og skriver, at det er erhvervsmanden Peter Sølbeck, der har solgt Egtofte til Trine og Helge Wennike, som er betalt kontant gennem et ejendomsselskab, hvor Helge Wennike er direktør.

21 værelser

Ifølge Boligas oplysninger fordeler huset sine over 800 kvadratmeter på 21 værelser, dertil kommer en kælder og et grundareal på mere end én hektar.

Adressen går helt ned til Øresund og har desuden sin egen tennisbane og et strandstykke.

Se flere fotos af rekordboligen Egtofte HER

De største handler

Liebhavervillaen i Vedbæk indtager altså en suveræn førsteplads over dyreste hushandler, og som nævnt med 75 millioner ned til næstdyreste bolig og 79,5 mio kr til tredjedyreste hushandel, en villa nær Hellerup Havn, der også blev solgt af Ivan Eltoft Nielsen i 2010'erne for 70,5 mio. kr.

Der er ikke lige udsigt til, at rekorden bliver slået lige foreløbig. Ifølge Boliga.dk er ikke udbudt noget til salg, der når op over 100 millioner kroner.

mt

arrow Byggesager er eksploderet under corona
21. oktober 2020 kl. 08:15 Opdateret: kl. 07:24
arrow Borgere samles i protest: En katastrofal fortætningsplan
13. oktober 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 09:09
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?