31. oktober 2020
De seneste uger er borgmester Erik Fabrin (V) blevet anklaget for at have skaffet venner og familie lejligheder Gl Holtegaard Bredafondens i ejendommen Sundvej 10 - 14 i Hellerup. Nu vil Konservative have ændret reglerne i bestyrelsen.
De seneste uger er borgmester Erik Fabrin (V) blevet anklaget for at have skaffet venner og familie lejligheder Gl Holtegaard Bredafondens i ejendommen Sundvej 10 - 14 i Hellerup. Nu vil Konservative have ændret reglerne i bestyrelsen.
Foto: Jonas Vandall Ørtvig/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil sætte stopper for fondsfryns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil sætte stopper for fondsfryns
Opdateret 30. oktober 2010 kl. 20:04
Rudersdal - 28. oktober 2010 kl. 06:00
Af Katrine Wied
Det skal ikke være muligt for medlemmerne af Gl. Holtegaard Bredafondens bestyrelse af favorisere sig selv eller deres familie og venner med en lækker lejlighed i fondens ejendom i strandkanten i Hellerup. Det mener bestyrelsens konservative medlem, Claus Larsen.
arrow Læs også: Konservative retter ind i Breda-sag

Efter et krisemøde i fondens bestyrelse tirsdag vil den konservative rudersdal-politiker have ændret reglerne for, hvordan man kan få fat i de billige lejligheder på den attraktive adresse.

- Vi skal klare arbejdsgange for, hvordan man får en lejlighed, ellers bliver der rent anarki. Det kunne for eksempel være en venteliste. Det gør man mange andre steder, så hvorfor ikke her, siger Claus Larsen, som samtidig ønsker, at huslejen hvert år bliver sat så meget op, som boligreguleringsloven tillader.

Borgmester og formand for Gl. Holtegaard Bredafondens bestyrelse Erik Fabrin (V) ønsker ikke at fortælle, hvad han sagde til den øvrige bestyrelse på mødet i tirsdags.

- Det er en privat selvejende fond. Der holder bestyrelsen sine møder, og det refererer vi ikke fra. Du ville jo heller ikke bede Mærsk om at referere fra sine bestyrelsesmøder, lyder det fra borgmesteren.

Erik Fabrin orienterede i går aftes Rudersdal Kommunalbestyrelse om sagen på et lukket møde efter det ordinære kommunalbestyrelsesmøde.
arrow Breda-sagen er en taber-sag
22. december 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 11:49
arrow Fonds-ballade skaber kile mellem K og V
16. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 21:22
arrow Styrelse: Fabrin på vej mod ulovlig beslutning
15. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 10:12
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?