21. juli 2019
Peter Johannes Bang fra Vedbæk havde - blandt andet - et sikkert tag om publikum som Donald Trump... Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Peter Johannes Bang fra Vedbæk havde - blandt andet - et sikkert tag om publikum som Donald Trump... Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og fotos: Trump tog Vedbæk med Stormy...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og fotos: Trump tog Vedbæk med Stormy...
Opdateret 21. januar 2019 kl. 10:33
Rudersdal - 21. januar 2019 kl. 05:52
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Lufttemperaturen er lige under frysepunktet, mens vandet er to grader...

arrow Læs også: Fotos: Vinterbadere døbt - Bersærker og Valkyrier fik særlige navne...

Sådan lød meldingen fra Vedbæk Vikingelaugs »frostmåler«, Annette, lige før klokken 10.00 søndag formiddag, hvor cirka 300 skrællinger (svage personer, der ikke er med i lauget, red.) var samlet til den årlige dåbsceremoni på Vedbæk Nordstand.

Sandet var frosthårdt, bålet var tændt, lurblæserne truttede, og der lå rimfrost på broen, hvor »Høvding« Carl-Erik Nielsen og »Ypperstepræst« Gert Christensen stod og tog imod med varme ord og en bitter Boonekamp efter det kolde kick. Det skriver Frederiksborg Amts Avis mandag.

- I år har vi 28 skjoldunger, der i sæsonen fra starten af oktober til udgangen af april har registreret 60 badeture eller mere. De hædres i dag som ægte skjoldmøer og vikinger. Derudover har vi i år 10 medlemmer, der bliver valkyrier og bersærker og får særlige vikingenavne efter 10 års medlemskab af lauget, og vi fem jubilarer, der har været med i 25 år. De får en særlig kåbe som hæder, forklarer Gert Christensen, inden ceremonien går i gang.

Som en fast tradition har alle de, der skal døbes, udtænkt en udklædning, og således kunne man på Nordstranden denne dag se selveste paven, en nonne, Svampebob Firkant, Klokkeblomst, en sygeplejerske og en såret veteran, et par hawaii-piger og gladiatorer... og helt uanmeldt kom USAs præsident Donald Trump også forbi... Det gjorde han i selskab med en lolita-dukke, der i dagens anledning allerede var døbt, Stormy Daniels:

- Jeg ved ikke helt, hvordan idéen opstod, lyder det fra Peter Johannes Bang, hvis ansigt var bag Trump-masken:

- Min kone gennem 33 år er amerikaner, og vi ser ofte CNN. Først var jeg omkring forretningen Fest og Farver for at købe et vikingekostume, men det blev lidt ordinært. I Frelsens Hærs forretning fandt jeg et mørkeblåt jakkesæt til 100 kroner. Her købte jeg også et par alt for store golfsko til 20 kroner, mens vi købte et rødt genbrugsslips i Birkerød. Trump-masken fandt jeg på nettet, og det samme med dukken... Så var jeg klar, forklarer Peter Johannes Bang.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis mandag...

arrow BILLEDSERIE: De nye skjoldmøer og vikinger i Vedbæk...
21. januar 2019 kl. 04:38 Opdateret: kl. 17:42
arrow BILLEDSERIE: Disse vikinger fik særlig hæder...
21. januar 2019 kl. 04:33 Opdateret: kl. 17:39

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.