16. juli 2019
Court Møller (R), der er formand for Miljø- og Teknikudvalget, mener, at Vaserne er et af kommunens vigtigste naturområder. Nu får områdets broer og trapper en kærlig hånd. Foto: Lars Sandager Ramlow
Court Møller (R), der er formand for Miljø- og Teknikudvalget, mener, at Vaserne er et af kommunens vigtigste naturområder. Nu får områdets broer og trapper en kærlig hånd. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vaserne skal have en kærlig hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vaserne skal have en kærlig hånd
Rudersdal - 16. marts 2018 kl. 06:38
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vaserne byder på mange naturoplevelser for både gående og cyklende, og det er ifølge en kommunal pressemeddelelse vigtigt for Rudersdal Kommune, at området dels bevarer sit naturlige præg, dels bliver nænsomt vedligeholdt og udviklet. De seneste år er mange stier istandsat med ny grusbelægning, mens et samarbejde med Aage V. Jensens Naturfond i 2016 resulterede i byggeriet af Vasetårnet og et fugleskjul til glæde for de mange, der cykler eller går tur i Vaserne eller Frederikslund Skov.

Samtidig har Rudersdal Kommune selv stået for det nye brodæk på Chr. Winthers Sti, der også blev indviet i 2016. Nu er blikket så rettet mod en række af områdets broer og trapper, som trænger til at blive vedligeholdt. Derfor har Miljø- og Teknikudvalget netop bevilget en sum penge til formålet, og den samlede udgift til de forskellige projekter skønnes at blive på 1.050.000 kroner.

- Vaserne er et af vores allervigtigste naturområder, og vi ser hele tiden på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen for de mange, der bruger det, siger Court Møller (R), der er formand for Miljø- og Teknikudvalget.

Deri ligger også, at de mange gæster skal kunne færdes trygt og sikkert, og derfor skal broer og trapper naturligvis også være i orden. Arbejdet med at forbedre broer og trapper går i gang i løbet af foråret. Man kan læse mere om oplevelser i naturen på www.rudersdal.dk/sektioner/oplevelser-i-naturen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.