22. april 2019
Nordisk Film Biografer Lyngby åbnede torsdag aften en helt ny 4DX-biograf, der byder gæsterne på rystelser, vind, vand, røg og dufte. Foto: Nordisk Film
gallery icon

Se billedserie

Nordisk Film Biografer Lyngby åbnede torsdag aften en helt ny 4DX-biograf, der byder gæsterne på rystelser, vind, vand, røg og dufte. Foto: Nordisk Film
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VIDEO OG BILLEDER: Ny biograf skruer op for alle effekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VIDEO OG BILLEDER: Ny biograf skruer op for alle effekter
Opdateret 18. maj 2018 kl. 18:07
Rudersdal - 18. maj 2018 kl. 18:04
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællænderne kan nu vælge en helt ny og revolutionerende biografoplevelse.

Torsdag aften åbnede et splinterny 4DX-biograf nemlig i Nordisk Film Biografer Lyngby - og lad det være sagt med det samme. Det er en oplevelse for alle sanserne.

En biograftur er nemlig ikke længere begrænset til kun at foregå på det store lærred. Biografkonceptet 4DX er en nyskabende teknologi, som gør gæsten til en del af filmens handling ved hjælp af hele 18 forskellige effekter som bl.a. vind, vand, regn, tåge, luftskud og lugt samt sne, sæbebobler og mulighed for kildren på ryggen og benene.

Frederiksborg Amts Avis var med til en særlig forpremiere torsdag formiddag, hvor filmen Deadpool 2 blev vist. Med var også avisens erhvervspraktikant, Frederik Birkelund fra 8.y på Rungsted Private Realskole. Om oplevelsen siger han:

- Det var virkelig fedt! Især når stolene bevægede sig i alle retninger, og der kom forskelligt vejr i hovedet på én. Det var ind imellem som at være med i filmen, lyder det fra den 15-årige skoleelev, der fortsætter:

- Og hver gang der blev skudt eller delt øretæver ud, så blev der pustet luft ud ved ørerne, mens der blev blæst vanddråber ud i hovedet på mig, når blodet sprøjtede i filmen, eller hvis det regnede. Det var ret vildt.

Og det er da også en synligt stolt biografchef for Nordisk Film Biografer Lyngby, Alex Oxholm, der efter forestillingen viser teknikrummet frem.

- Jeg er meget taknemmelig over de midler, Nordisk Film har investeret her i Lyngby. Vi har også en Supreme-sal og en ny kiosk, og det er ikke bare en floskel, når jeg siger, at vi her i Lyngby i dag har Sjællands fedeste biograf. Ombygningen har taget omkring et år og undervejs var vi nødt til at få bygget et ekstra betondæk for at kunne modstå vibrationerne. Men ventetiden har været det hele værd. Vi kan nu tilbyde vores gæster nogle helt fantastiske og unikke oplevelser, siger Alex Oxholm.

Læs meget mere om den nye biograf i Frederiksborg Amts Avis fredag....

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.