18. januar 2019
Foto: Lars Ramlow
Foto: Lars Ramlow
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung kvinde stak af efter at have pløjet cyklist ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung kvinde stak af efter at have pløjet cyklist ned
Opdateret 22. april 2018 kl. 11:10
Rudersdal - 21. april 2018 kl. 10:09
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En yngre kvinde stak fredag aften af fra et færdselsuheld på Kongevejen i krydset ved Hjortsholmsvej i Virum. En 77-årig mand måtte efterfølgende på skadestuen med adskillige frakturer.

Uheldet blev anmeldt klokken 19.17, efter at en champagnefarvet Saab 9 påkørte en mandlig cyklist med cirka 80 kilometer i timen. Bilen stoppede kortvarigt, men kørte så fra stedet i nordlig retning. Bilen påkørte den 77-årige mand, netop som denne krydsede Kongevejen, oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

Påkørslen resulterede i flere brud, blandt andet på hænder og i ansigtet, og cyklen blev totalskadet ved det ublide møde med bilen. Den mandlinge cyklist blev kørt på skadestuen ved Herlev Hospital for at blive tilset for sine skader.

Føreren af bilen blev beskrevet som en cirka 20 årig ung kvinde. Efter medieomtale af sagen lørdag har politiet fået fat i den kvindelige bilist og afhørt hende. Hun erkender at have været part i uheldet og har forklaret, at hun var gået i panik og derfor var kørt fra stedet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk