11. juli 2020
Kommunens Erhvervsudvalg var for nylig på besøg hos virksomheden Prologo, hvor man har et stort fokus på ordentlige miljø- og arbejdsforhold - også i udlandet, hvor man primært får produceret størstedelen af sine produkter. Foto: Rudersdal Kommune
Kommunens Erhvervsudvalg var for nylig på besøg hos virksomheden Prologo, hvor man har et stort fokus på ordentlige miljø- og arbejdsforhold - også i udlandet, hvor man primært får produceret størstedelen af sine produkter. Foto: Rudersdal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg på besøg hos lille virksomhed med stort ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg på besøg hos lille virksomhed med stort ansvar
Rudersdal - 16. oktober 2019 kl. 06:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Virksomheden Prologo, som sælger beklædning og reklamegaver, som de primært får produceret i Asien, har netop haft besøg af kommunens Erhvervsudvalg.

Høsterkøb-virksomheden stiller ifølge en pressemeddelelse fra Rudersdal Kommune store krav til miljø- og arbejdsforholdene hos deres leverandører ude i verden.

Ved Erhvervsudvalgets besøg hos Prologo, som er en del af udvalgets besøgsrunde hos lokale virksomheder, forklarede direktør Niels Christian Frydendahl blandt andet, hvordan stadig flere virksomheder stiller CSR-krav (Corporate Social Responsibility, red.) til de varer, de køber:

- Vores kunder går op i, at deres logo kun optræder på produkter, som de kan stå inde for. De vil associeres med varer, der er produceret under ordentlige miljø- og arbejdsforhold, siger Niels Christian Frydendahl, der fortsætter:

- Vi arbejder med bæredygtighed i alle led. For eksempel søger vi altid miljø-rådgivning hos danske eksperter, når vi udvikler nye produkter og designs. Vi stiller også strenge krav til arbejdsforholdene hos vores producenter ude i verden. Asiens førende inspektionsorgan er vores samarbejdspartner, men for en sikkerheds skyld rejser vi også selv løbende ud og kontrollerer forholdene.

Erhvervsudvalgets formand, Randi Mondorf (V), roser Prologo for sin tilgang til CSR.

- Jeg er imponeret over, at Prologo som en lille virksomhed med otte medarbejdere har så stort et globalt udsyn. Samfundsansvar på tværs af vores verdensdele burde være en selvfølge, men i praksis kræver det et særdeles aktivt valg hos den enkelte virksomhed. Prologo er et foregangseksempel inden for ansvarlig leverandørstyring, siger Randi Mondorf.

Orden i eget hus er også et vigtigt princip hos Prologo. Work-life-balance har således høj prioritet med værdierne retskaffenhed og ordentlighed som nøgleord.

Virksomheden blev oprindeligt startet af Niels Christian Frydendal selv tilbage i 1983, da han begyndte at sælge sejlertøj hjemme i sine forældres kælder.

I dag er Prologo leveringsdygtige i næsten alle typer varer, som virksomhederne ønsker deres logo på.

I Høsterkøb står den uddannede tekstil-tekniker således parat til at trykke, præge, gravere og brodere logoer på alt fra is-krus, lakridser og slips til paraplyer, konferencetasker og træningstøj.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?