17. oktober 2021
Trine Dybkjær, Lokallisten
Trine Dybkjær, Lokallisten
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trine Dybkjær genopstiller ikke for Lokallisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trine Dybkjær genopstiller ikke for Lokallisten

Lokallistens kommunalbestyrelsesmedlem og stemmesluger flytter fra kommunen til næste år

Rudersdal - 26. august 2021 kl. 11:45

Siden Lokallistens kandidatliste til kommunalvalget blev meldt ud, har flere undret sig over, hvorfor Trine Dybkjærs navn ikke var at finde på listen.

Ved Trine Dybkjærs første valg I 2017 blev hun nemlig valgt ind med tæt på 1.000 personlige stemmer, så hvorfor giver hun nu stafetten videre?

"Jeg har haft snart fire gode år i kommunalbestyrelsen, hvor jeg især inden for Børne- og Skoleudvalget har sat mit præg. Jeg ville gerne have fortsat dette arbejde, men efter at jeg med min familie har boet i Rudersdal i 40 år, har vi fundet tiden inde til at realisere vores gamle drøm om at komme til at bo ud til vandet - det var der desværre ikke nogen realistisk mulighed for i Rudersdal, så derfor, og fordi vi ikke har så mange hjemmeboende børn tilbage, har vi solgt vores store hus i Søllerød og købt et mindre rækkehus i Klampenborg.

Men fordi vi ikke ville flytte vores yngste datter midt i 9. klasse, og fordi jeg gerne ville blive ved med at passe mit arbejde i kommunalbestyrelsen, er vores nye hus lejet ud til 1. oktober 2022 på en uopsigelig kontrakt. Først til den tid fraflytter jeg Rudersdal, men vidende, at jeg gør dét, har jeg ikke ønsket at genopstille - jeg synes, det ville være at snyde dem, der måtte stemme på mig," skriver Trine Dybkjær til Rudersdal avis.

Hun opfordrer derfor i stedet til, at at sætte sit kryds ved en Lokallistens tre nye og yngre kandidater Matilde Broberg Ekstrøm, Khaled Mustapha og Morten Noppenau.

"De har alle yngre børn end jeg og brænder ligeså meget for ikke mindst børne- og skoleområdet, som jeg gør - jeg er helt tryg ved at give den stafet videre til dem, som jeg selv for fire år siden fik af Maria Steno," siger Trine Dybkjær.

Steff

Rejser du til udlandet i år?