20. januar 2019
To udenlandske, tilrejsende kriminelle er ifølge Nordsjællands Politi blevet varetægtsfængslet for et rambuktyveri mod jagtforretningen Gamefair i Nærum. Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk
To udenlandske, tilrejsende kriminelle er ifølge Nordsjællands Politi blevet varetægtsfængslet for et rambuktyveri mod jagtforretningen Gamefair i Nærum. Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk
Foto: Bjorn Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilrejsende kriminelle fængslet for rambuktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilrejsende kriminelle fængslet for rambuktyveri
Rudersdal - 17. januar 2018 kl. 16:05
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To udlændinge, der af faglig koordinator ved Nordsjællands Politi Jan Dam kaldes for »tilrejsende kriminelle«, er blevet varetægtsfængslet for et rambuktyveri mod jagtforretningen Gamefair i Nærum. Rambuktyveriet skete natten til tirsdag, og politiet mener, at de to udlændinge også var involveret i et forsøg på et rambuktyveri mod selvsamme forretning den 11. januar i år.

- Vores antagelse er, at det er samme persongruppe, der står bag begge handlinger, hvilket vi blandt andet baserer på sammenfald af køretøjer, siger Jan Dam.

Politiet fandt via deres efterforskning frem til de formodede gerningsmænd i løbet af tirsdag morgen, hvor en gruppe personer blev anholdt kort før klokken 10.00. Ud af gruppen blev tre mænd fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdagen, hvilket altså resulterede i to varetægtsfængslinger for rambuktyveriet.

- Vores fremadrettede efterforskning drejer sig nu om at få klarlagt, om mændene står bag både rambuktyveriet og forsøget på rambuktyveri, siger Jan Dam.

Ved rambuktyveriet blev der stjålet jagtudstyr, især kikkertsigter, som samlet har en værdi på et sted mellem 100.000-200.000 kroner, oplyser Jan Dam.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk