26. maj 2020
Hotel Marina, der nok er bedst kendt som det hotel herrelandsholdet i fodbold boede på, når der var landsholdsamling, er ved at gennemgå en større modernisering for igen at kunne blive en attraktiv destination for både turister og det omkringliggende erhvervsliv. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Hotel Marina, der nok er bedst kendt som det hotel herrelandsholdet i fodbold boede på, når der var landsholdsamling, er ved at gennemgå en større modernisering for igen at kunne blive en attraktiv destination for både turister og det omkringliggende erhvervsliv. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere landsholds-hotel får en overhaling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere landsholds-hotel får en overhaling
Rudersdal - 20. september 2019 kl. 10:36
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste danskere vil nok forbinde Hotel Marina i Vedbæk med det danske herrelandshold i fodbold. Det var nemlig her landsholdet boede i 25 år, når der var landsholdssamling, indtil man i 2008 rykkede teltpælene op og flyttede landsholdssamlingerne til Helsingør.

Nu er hotellet i Vedbæk så i gang med at blive moderniseret, lyder det i en pressemeddelelse fra hotellet. 50 af 126 værelser står ifølge pressemeddelelsen allerede klar med højere kvalitet til de overnattende gæster.

Og det skorter ikke på ambitionerne hos ejerne af Hotel Marina, som vil - og hold nu godt fast - »revitalisere hotellet, åbne det mod offentligheden, bygge nye boliger, skabe et nyt torveområde, tilføje services, der kan glæde lokale borgere og erhvervsliv, samt blødgøre overgangen fra hotellet til stranden og havnen«.

- Hotel Marina har en helt unik beliggenhed og derfor også et kæmpe potentiale, siger Manuela Iorga, der er ny hoteldirektør på Hotel Marina i pressemeddelelsen.

En udvikling som den, der er lagt op til fra Hotel Marinas side, kræver dog en udvidelse af lokalplanen, som Rudersdal Kommune er begyndt at diskutere.

- Sådan en ændring af lokalplanen kan tage mange år at bekræfte, og hotellet har brug for at få nyt liv med det samme. Derfor har vi påbegyndt en blød istandsættelse af de eksisterende værelser, siger Per Denker Sørensen, der er administrerende direktør i Core Hospitality, som driver Hotel Marina.

Udover de 50 hotelværelser, der allerede er færdiggjorte, forventer man, at yderligere 46 værelser bliver moderniseret i løbet af efteråret.

Baggrunden for moderniseringen er ifølge hotellet selv »igen at blive en attraktiv destination for både turister og det omkringliggende erhvervsliv«, og man har derfor også igangsat opgraderinger af stueetagens fællesområder.

Moderniseringen indebærer blandt andet nye gulvtæpper, nye fjernsyn, nymalede vægge, nye stole fra Normann Copenhagen, nye gardiner, nymalede vægge, et opgraderet låsesystem på alle værelsesdøre, ny bar, nye loungemøbler og en istandsat terrasse med blomster og planter.

- Vi er rigtig glade for, at vi har påbegyndt denne proces, og for at vi allerede nu er nået så langt. De nye værelser har fået et stort kvalitetsløft og vil helt sikkert blive taget godt imod af vores gæster. Jeg og holdet på Hotel Marina glæder os over, at vores rejse er begyndt, siger hoteldirektør Manuela Iorga.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?