19. december 2018
Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget i Rudersdal, Kristine Thrane (S) skød DM i gang søndag. Op mod 170 deltog i løbet, som Holte Ski var vært for - for 12. gang.  Foto: Erland K. Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget i Rudersdal, Kristine Thrane (S) skød DM i gang søndag. Op mod 170 deltog i løbet, som Holte Ski var vært for - for 12. gang. Foto: Erland K. Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thrane skød fin medaljehøst i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thrane skød fin medaljehøst i gang
Rudersdal - 01. oktober 2018 kl. 13:26
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

10 regndråber spolerede ikke søndagen og humøret, da der blev holdt DM på Rulleski på Hørsholm Kongevej, der var lukket af til lejligheden fra Rudegaard Stadion til Høsterkøbvej. Det kan man læse i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Op imod 170 løbere fra hele landet havde tilmeldt sig løbet, og de fik endda selskab af et lille, stærkt hold fra Sverige, fortæller Erland K. Pedersen, der er PR ansvarlig i Holte Ski, der var vært for mesterskaberne:

- Det var et fint løbevejr, og vi var glade for, at formanden for Kultur- & Fritidsudvalget, Kristine Thrane (S) sendte løberne afsted. Og der blev løbet stærkt. I flere af klasserne måtte der kæmpes om medaljerne, påpeger Erland K. Pedersen.

Det lykkedes Holte Ski at kæmpe sig til hele 11 medaljer - fordelt på fem af guld, to af sølv og fire bronzemedaljer.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk