20. oktober 2019
Direktør i Birkerød Tennisklub Thomas Wahl siger, at det nye aktivitets- og ketchercenter langt fra kun skal være for de ketcherglade mennesker.
gallery icon

Se billedserie

Direktør i Birkerød Tennisklub Thomas Wahl siger, at det nye aktivitets- og ketchercenter langt fra kun skal være for de ketcherglade mennesker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub vil høre borgernes idéer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub vil høre borgernes idéer
Opdateret 19. januar 2016 kl. 12:12
Rudersdal - 19. januar 2016 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgerne i Rudersdal Kommune har nu mulighed for at give deres besyv med i forhold til visionerne for et stort aktivitets- og ketchercenter i Birkerød. Planerne om Birkerød Tennisklub og Birkerød Squashklubs visionsprojekt vedrørende et nyt aktivitets- og ketchercenter i Birkerød går nu ind i sin anden fase, og klubberne har derfor brug for hjælp fra alle, der ønsker at deltage i debatten om mulighederne for et kommende center på Topstykket i Birkerød. Birkerød Tennisklub opfordrer derfor alle borgere - idrætsaktive såvel som ikke idrætsaktive - til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse på nettet, så centeret kan matche de forventninger, der er i befolkningen.

Og Thomas Wahl, der er direktør i Birkerød Tennisklub understreger, at man ikke kun behøver at være interesseret i at samle en ketcher op for at deltage i undersøgelsen.

- Vi er interesserede i at høre så mange menneskers mening som overhovedet muligt, og det er også derfor, at det hedder et aktivitets- og ketchercenter, siger Thomas Wahl.

- Vi vil gerne udlægge anlægget på en sådan måde, at det ikke kun er målrettet ketchersport. Vi forestiller os, at det meste med bevægelse kan blive en del af centret, og man kan lave løberuter, cykelruter, fitness, dans og meget andet. Jeg kalder det sportens BonBon-land, og vi vil sådan set bare gerne høre, hvordan borgerne ser behovet, og hvad de kunne tænke sig i sådan et center, siger Thomas Wahl.

Man kan deltage i undersøgelsen ved at gå ind på Birkerød Tennisklubs hjemmeside www.btsk.dk, hvor man skal vælge nyheden »Brugerundersøgelse«, som vil sende en til spørgeskemaet. Undersøgelsen kan besvares frem til og med på søndag den 24. januar, og hvis man ønsker at oplyse sit navn, deltager man i en konkurrence, hvor førstepræmien er et mini-cruise for to personer mellem København og Oslo.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.