28. september 2020
Administrerende direktør i teknikhuset Poul Sejr Nielsen Michael Madsen glæder sig over, at koncernen er rustet til fremtiden, hvor man ønkser at tage endnu større markedsandele inden for blandt andet EL- og VVS-service. Pressefoto
Administrerende direktør i teknikhuset Poul Sejr Nielsen Michael Madsen glæder sig over, at koncernen er rustet til fremtiden, hvor man ønkser at tage endnu større markedsandele inden for blandt andet EL- og VVS-service. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teknikhus ruster sig til fremtiden og øger omsætningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknikhus ruster sig til fremtiden og øger omsætningen
Rudersdal - 22. maj 2020 kl. 11:42

Nordsjællands største teknikhus Poul Sejr Nielsen har løftet omsætningen med mere end 60 millioner kroner til 275 millioner kroner i 2019 mod 213 millioner kroner året før. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Øgede investeringer fra teknikhuset betyder, at årsresultatet lander på 5,1 millioner kroner før skat mod 12,3 millioner kroner i 2018.

Efter en årrække med fuldt tryk på vækstmotoren har koncernen blandt andet investeret i styrkede serviceafdelinger, materiel og et nyt showroom, hvilket altså alt sammen smitter af på årsresultatet.

De øgede investeringer kommer blandt andet til udtryk i form af nyansættelser i afdelingerne EL, VVS og ventilation, et nyt digitalt kundehenvendelsessystem samt påbegyndte investeringer til specialindretning af alle servicevogne med et større optimeret varesortiment og mere effektiv forsyningslogistik.

Samtidig har Poul Sejr Nielsen altså opført et nyt kunderettet showroom med mulighed for personlig kunderådgivning, efter virksomheden sidste år indgik et nyt samarbejde med HusCompagniet.

- Året har været præget af, at vi har rustet virksomheden til fremtiden, hvor vi på sigt ønsker at tage endnu større markedsandele inden for blandt andet EL- og VVS-service, energioptimering og ventilation, siger Michael Madsen, der er administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen ifølge pressemeddelelsen.

Han tilføjer:

- Vi har foretaget de nødvendige investeringer og gearet vores forretning således, at vi kan tilpasse vores ydelser til kundernes behov og fremtidens løsninger. Samlet smitter investeringerne i de enkelte selskaber af på årsresultatet for koncernen. Vi havde ønsket et bedre resultat men glæder os samtidig over, at vi ser markant fremgang i omsætningen, der vidner om, at vi er på vej ind i en ny fase, hvor fundamentet for forretningen står stærkt.

I 2019 er det lykkedes Poul Sejr Nielsen at vinde flere store rammeaftaler, mens det ifølge pressemeddelelse også er lykkedes at fastholde positionen som Nordsjællands førende teknikhus på en række kerneområder.

Samtidig viser de første måneder af 2020 stabilitet trods corona-krisen.

- Vi navigerer i et marked, hvor det langsigtede perspektiv på visse områder er behæftet med usikkerhed som følge af corona-krisen. Vi er dog fortrøstningsfulde, fordi vi blandt andet kan se, at vi i de seneste måneder på trods af krisen har formået at holde en acceptabel kadence, samt at ordrebogen for de kommende måneder fortsat ser stabil ud, siger Michael Madsen og fortsætter:

- Samtidig har flere af vores prioriterede investeringer allerede vist positive takter, hvilket er tilfredsstillende. Slutteligt har vi en forventning til, at fremrykningen af grønne investeringer til at stimulere økonomien efter corona vil fremme efterspørgsel på energirenoveringer af boliger og bygninger, hvor vi traditionelt er stærke.

Poul Sejr Nielsen tæller i dag mere end 200 medarbejdere og 90 servicebiler.

Kompetencerne hos virksomheden omfatter blandt andet EL, VVS, ventilation, køl, fjernvarme, energioptimering samt blikkenslagerarbejde, der alle er samlet under ét tag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 
Vil du have dine indefrosne feriepenge udbetalt?