22. april 2019
Frederik Nonnemann danser fredag efter fredag med i TV2-programmet Vild med dans. Han er for sjette år i træk med i programmet som professionel danser. Foto: Henrik Ohsten/TV2
gallery icon

Se billedserie

Frederik Nonnemann danser fredag efter fredag med i TV2-programmet Vild med dans. Han er for sjette år i træk med i programmet som professionel danser. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Foto: Henrik Ohsten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-danser stadig vild med dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-danser stadig vild med dans
Rudersdal - 21. september 2018 kl. 06:01
Af Anna Törnqvist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom Frederik Nonnemann, der stammer fra Sandbjerg i Birkerød, er professionel danser, og har danset med i TV2-programmet Vild med dans seks år i træk, bliver han stadig lige nervøs, når han gør sig klar til at danse foran de mange, der sidder klar foran fjernsynet fredag aften. Det fortæller han til Frederiksborg Amts Avis:

- Jeg tror aldrig, det ændrer sig, og jeg er altid nervøs, inden jeg skal på gulvet. Det er så meget ude af ens hænder, og man er nervøs for, om man har lært sin partner dansen godt nok. Samtidig må man helst ikke vise sin nervøsitet, fordi man skal være sin partners klippe, siger Frederik Nonnemann.

I år danser Frederik Nonnemann med melodi grand prix-vinder Emmelie de Forest.

- Der er en grund til, at man siger ja til at være med hvert år, og det er fordi, det er så sjovt at lave. Alle dem, der er med i Vild med dans, bliver en stor familie, og jeg får lov at bruge min kreativitet, når jeg koreograferer, og samtidig ser jeg et andet menneske, min partner, udvikle sig helt vildt meget over meget kort tid, siger Frederik Nonnemann, der har været sportsdanser det meste af sit liv.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.