19. august 2019
Smil og stolthed... Formand for Birkerød Squashklub Flemming Petersen i klubhuset på Topstykket i Birkerød foran det imponerende pokalskab.                Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Smil og stolthed... Formand for Birkerød Squashklub Flemming Petersen i klubhuset på Topstykket i Birkerød foran det imponerende pokalskab. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svedig succes for squashklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svedig succes for squashklub
Rudersdal - 11. marts 2019 kl. 08:04
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Squash er verdens sundeste sport. Alle muskler bliver brugt, og det er skak med 120 kilometer i timen. For man skal ikke bare returnere bolden, man skal også i løbet af et splitsekund placere den så svært for modstanderen som muligt. Med andre ord skal man holde hovedet koldt, mens pulsen hamrer løs i kroppen og sveden springer fra panden.

Formanden for Birkerød Squashklub, Flemming Petersen, fortæller med tydelig begejstring om sporten, han elsker... og han taler også med tydelig stolthed, når han fortæller om alle de ting, klubben står for og har opnået:

- Klubben blev grundlagt i 1997, og vi har i dag 339 medlemmer. Squash er ikke en stor sportsgren i Danmark, og vi er en mellemstor klub. Men resultatmæssigt er vi blandt de største, siger Flemming Petersen.

Han remser hurtigt op:

- De seneste seks år har vores senior-herrer været forsvarende danske mestre for hold, mens damerne i samme periode har sikret klubben både DM-guld og -sølv. Individuelt fylder pokalerne også godt op i skabet her i klubben på Topstykket i Birkerød. Og i Cameron Pilley har vi en spiller, der ligger top 20 i verden. Han er i øvrigt gift med Line Hansen, som hos damerne har ligget i top 20 i verden og vundet adskillige danske mesterskaber. Det er ret imponerende. Derudover fik vi tre guldvindere og to sølvvindere ved junior-DM for nyligt, så det går egentlig ret godt, lyder det med et stort smil fra Flemming Petersen.

Faktisk er de to juniorer og brødre Marcus og Joakim Jepsen så talentfulde, at de har potentiale til europæisk Top 10 niveau, og klubben har derfor store forventninger til fremtiden.

Historien er et uddrag af en længere artikel, som kan læses i sin fulde længde i Frederiksborg Amts Avis mandag den 11. marts 2019. Du kan købe adgang til hele artiklen - og resten af dagens avis - på det følgende link: https://sn.dk/e-avis

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.