24. januar 2021
Guld om halsen og pokaler i hænderne. 20-årige Artin Hodanloo fra Nærum og hans et år yngre kæreste og dansepartner, Amanda Kleis fra Ringsted, har netop vundet U21-DM i latinamerikansk dans. Foto: Ingelis Øerum
Guld om halsen og pokaler i hænderne. 20-årige Artin Hodanloo fra Nærum og hans et år yngre kæreste og dansepartner, Amanda Kleis fra Ringsted, har netop vundet U21-DM i latinamerikansk dans. Foto: Ingelis Øerum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesrig iværksætter vinder også DM-guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesrig iværksætter vinder også DM-guld

20-årige Artin Hodanloo fra Nærum har lige vundet DM i latinamerikansk dans med sin kæreste og dansepartner Amanda Kleis fra Ringsted.

Rudersdal - 02. december 2020 kl. 06:27
Af Lars Sandager Ramlow

Artin Hodanloo har succes, der vækker opmærksomhed. Han er på første semester af sit studie »International Business and Politics« på CBS. Adgangskravet var det næsthøjeste i Danmark i sommer, hvor det krævede et snit på 11,0 at komme ind.

arrow Læs også: Fremtiden blomstrer for 19-årig iværksætter

Ved siden af det har den 20-årige Nærum-dreng stor succes med sin iværksætter-virksomhed »Flowering«, der fra værkstedet på Blokken i Birkerød sælger eksklusive kreationer af udvalgte, friske overskudsblomster fra grønttorvet og håndplukkede gartnerier.

Og nu har den tidligere Nærum Gymnasium-elev også krydret en flittig indsats i fritiden med at få hængt guld om halsen. Sammen med sin partner Amanda Kleis har han netop vundet U21-DM i latinamerikansk dans ved DM i Randers.

Højdepunkt i karrieren

- Det er højdepunktet i min dansekarriere. Jeg har også vundet DM som 10- og 13-årig, men Amanda og jeg har på grund af Corona ikke danset så mange turneringer de seneste otte måneder, og vi har også kun danset sammen i to år, så at tage til Randers og vinde DM... Det var en vild oplevelse, fortæller Artin Hodanloo.

Spørger man hans stolte forældre, der står i blomsterforretningen »Netbuket« i Birkerød Hovedgade, så er de ikke i tvivl om, at succesen skyldes både talent og flid. Til det siger Artin selv:

- Jeg tror, at jeg er god til at prioritere min tid, og så er dansen et frirum for mig, selvom det er på højt niveau. Når jeg danser og bevæger mig meget, så føler jeg faktisk, at jeg får mere energi. Der er ikke tid til at tænke på så meget andet, så i virkeligheden renser jeg hovedet for studier og arbejde, når jeg danser.

Normalt har danseparret også stramt prioriteret, hvilke turneringer, de vil deltage i i løbet af året, men det har COVID19 også sat en foreløbig stopper for.

- Alle internationale turneringer er i øjeblikket sat på pause, så pt. har vi ikke de store mål, vi sigter mod. Vi drømmer dog om at komme både til EM og VM, men lige nu er vi nødt til at tage en dag ad gangen. Og heldigvis keder jeg mig ikke, påpeger den flittige 20-årige.

arrow Artin og Johan binder bæredygtige buketter
22. marts 2020 kl. 21:35 Opdateret: kl. 11:54
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?