11. december 2019
Nordsjællands Politi har i løbet af weekenden modtaget en del anmeldelser om indbrud i Rudersdal Kommune. Især Holte er blevet ramt.
Nordsjællands Politi har i løbet af weekenden modtaget en del anmeldelser om indbrud i Rudersdal Kommune. Især Holte er blevet ramt.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stribevis af anmeldelser om indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribevis af anmeldelser om indbrud
Rudersdal - 07. oktober 2019 kl. 19:38
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi kan endnu engang melde om en weekend, hvor der er blevet anmeldt en del indbrud i Rudersdal Kommune. Syv anmeldelser er det blevet til, og igen er Holte blevet hårdest ramt, idet fire af de anmeldte indbrud er herfra.

Det er blandt andet gået ud over en villa på Højbjerggårdsvej. Her er døre og vinduer mellem torsdag klokken 17.00 og fredag klokken 09.40 blevet opbrudt og aflistet, og politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Fredag mellem klokken 09.00 og klokken 16.00 har der så været indbrud i en villa på Vejlesøvej i Holte, hvor der er foretaget indstigning via et åbentstående vindue, og der er stjålet smykker, sølvtøj, en computer og en spillekonsol.

Mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 14.00 er der fra en villa på Rønnebærvej i Holte blevet stjålet smykker. Indbruddet er sket via en terrassedør, som er blevet brudt op.

Sidst men ikke mindst - i hvert fald i Holte - har der været et indbrud, hvor de to indbrudstyve blev opdaget. Det skete natten til søndag klokken 01.43 i en villa på Dronninggårds Alle, hvor gerningsmændene er kommet ind gennem en ulåst hoveddør.

Gerningsmændene stak af, og en patrulje blev sendt til stedet, men gerningsmændene var ikke længere at finde i området. De to indbrudstyve beskrives som mænd. Den ene var iført sort tøj og sko med refleks på samt en pandelampe, mens den anden blot beskrives som en mand iført en pandelampe.

I Birkerød gik det lørdag ud over en villa på Birkebakken, hvor en alarm klokken 14.09 blev aktiveret, da et vindue blev forsøgt opbrudt. Om det har været alarmens præventive virkning, der har haft en effekt, vides ikke, men tyven eller tyvene har i hvert fald ikke været inde i villaen.

Et lignende scenarie udspillede sig i Vedbæk. Her var der lørdag klokken 22.30 indbrud i en villa på Gøngetoften, hvor en alarm blev aktiveret, da et soveværelsesvindue blev brudt op, men tyven eller tyvene har ikke været inde i huset.

Ligeledes i Vedbæk er det på Bakkevej gået ud over en villa, hvor der mellem fredag klokken 12.00 og lørdag klokken 10.30 har været indbrud gennem et vindue, som er blevet brudt op. Fra villaen er der stjålet en taske indeholdende diverse kort samt smykker og en harddisk.

Sidst men ikke mindst har politiet modtaget en anmeldelse om, at der mellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 12.15 har været indbrud i en lejlighed på Nærum Vænge i Nærum.

Lejligheden ligger på 1.sal, og døren indtil lejligheden er blevet brudt op, og der er stjålet smykker ved indbruddet.