21. november 2018
Vedbæk har i løbet af søndagen og mandagen været udsat for mindst en håndfuld indbrud.
Vedbæk har i løbet af søndagen og mandagen været udsat for mindst en håndfuld indbrud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stribe af indbrud i Vedbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribe af indbrud i Vedbæk
Rudersdal - 07. november 2017 kl. 18:15
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af søndag og mandag har der ifølge Nordsjællands Politi været fem indbrud i Vedbæk. På Dronningeengen er der mellem søndag klokken 15.30 og mandag klokken 07.30 blevet knust en rude til en villa, hvorfra der er stjålet værktøj. På Østerlund er det gået ud over to villaer. I den ene er der mandag mellem klokken 08.00 og klokken 15.30 blevet opbrudt et vindue til en stue. Politiet har ikke det fulde overblik over, hvad der er stjålet, men der er i hvert fald stjålet et fjernsyn.

I den anden villa på Østerlund er der mandag mellem klokken 09.30 og 11.00 blevet opbrudt et vindue fra en terrasse. Her har politiet heller ikke det fulde overblik over, hvad der er stjålet, men der er i hvert fald stjålet et ur. Mandag mellem klokken 07.30 og 13.55 er det gået ud over en villa på Ellebuen, hvor et vindue er blevet brudt op med et koben, og fra villaen er der stjålet mange smykker og medicin.

Sidst men ikke mindst er der blevet anmeldt et indbrud i en villa på Kohavevej, hvor et vindue til et soveværelse mandag mellem klokken 08.00 og 16.50 er blevet brudt op. Her har politiet ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk