21. september 2020
Efter 34 år i lokalpolitik siger Axel Bredsdorff nu snart farvel. Foto: Allan Nørregaard
Efter 34 år i lokalpolitik siger Axel Bredsdorff nu snart farvel. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stopper efter 34 år i politik: Jeg er slidt op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stopper efter 34 år i politik: Jeg er slidt op
Rudersdal - 04. december 2019 kl. 07:32
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 34 år og mere end 400 møder i kommunalbestyrelsen er det snart slut med det lokalpolitiske arbejde for Lokallistens gruppeformand Axel Bredsdorff.

Af personlige årsager har han nemlig valgt at træde ud af kommunalbestyrelsen, og kommunalbestyrelsen skal på deres møde i denne måned behandle Axel Bredsdorffs ansøgning om at træde ud af kommunalbestyrelsen.

- Jeg stopper, fordi jeg har brug for at bruge noget mere tid af mit liv på mig selv og mit helbred, siger 67-årige Axel Bredsdorff.

Han supplerer:

- Jeg kan mærke, at jeg lokalpolitisk er slidt op, og jeg har lyst til at stoppe, mens jeg stadigvæk leverer et ordentligt stykke arbejde. Men jeg kunne frygte, at mit engagement ville falde fremover, fordi jeg efterhånden synes, at jeg har oplevet det hele.

Axel Bredsdorffs beslutning er truffet i løbet af efteråret, og selvom han ikke er i tvivl om, at det er den rigtige beslutning, er han stadig vemodig.

- Jeg har ikke fortrudt ét eneste år af de 34, som jeg har siddet i kommunalbestyrelsen. Det har været en fantastisk rejse, hvor jeg hele tiden har oplevet noget nyt og oplevet en masse spændende mennesker. Jeg har haft nogle fantastisk sjove og engagerende diskussioner, og det er da vemodigt at sige farvel til den del af det. Samtidig kan jeg også sagtens få øje på, at der er et liv efter kommunalpolitik, og det vil jeg også gerne have en del af, siger Axel Bredsdorff.

Axel Bredsdorffs afløser i kommunalbestyrelsen bliver Anne Christiansen, der har været medlem af Lokallisten siden listen blev stiftet i 1984, og hun har tidligere været valgt til flere poster i byråd og kommunalbestyrelse.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?