22. oktober 2019
Katrine Gislinge har igennem de sidste tre årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister. Søndag spiller hun for en god sag.
gallery icon

Se billedserie

Katrine Gislinge har igennem de sidste tre årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister. Søndag spiller hun for en god sag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støttekoncert for nyfødte i Nepal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støttekoncert for nyfødte i Nepal
Rudersdal - 24. maj 2019 kl. 13:18
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Chimalaya Charity er en dansk, frivillig forening med NGO-status i Nepal, som driver en sundhedsklinik i Bode uden for Kathmandu.

Chimalaya har specialiseret sig i at tilbyde hjemmebesøg af sundhedsplejesker til mødre og nyfødte straks efter fødslen, som vi kender det i Danmark. Nepal har en af verdens højeste spædbørnsdødeligheder, og med en tidlig indsats i barnets liv kan Chimalaya Charity forhindre fejl- og underernæring.

Katrine Gislinge, som er Good Will Ambassadør for Chimalaya Charity, siger til Frederiksborg Amts Avis:

- Chimalayas arbejde i Nepal, som er et af verdens fattigste lande, berører mig dybt. Et passioneret og vigtigt arbejde. Det har min største respekt, og jeg ser frem til at kunne støtte Chimalayas arbejde med en støtte koncert i Gl. Holte Kirke.

Katrine Gislinge har igennem de sidste tre årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister. Hendes repertoire spænder fra Bach til den allernyeste musik, og de seneste år har hun især markeret sig som en overlegen fortolker af Mozarts klaverkoncerter. Støttekoncerten til fordel for Chimlaya Charity i Gl. Holte Kirke er på søndag den 26. maj klokken 15.00. Entré for den god sag koster 200 kroner, og beløbet går ubeskåret til Chimalaya Charity.

Katrine Gislinge vil til koncerten spille værker af Debussy, Chopin og Beethoven.

- Det er noget af den smukkeste musik, der er lavet nogensinde. Musikken er eviggyldig, klassisk, og de følelser og stemninger, den udtrykker, rammer os alle. Melankoli, skønhed, sorg, lykke og alle nuancer imellem. Jeg elsker at spille i kirker. Rummet har en højtidelighed, som lægger sig smukt om den musik, jeg spiller. Alle vil føle sig velkomne, lover Katrine Gislinge.

Inden koncerten vil Chimalaya Charitys formand og grundlægger, Pia Torp, fortælle om foreningens arbejde. Pia Torp, som er jurist og psykoterapeut, skabte Chimalaya i 2010 på baggrund af en række besøg i landet, hvor især kvindernes barske vilkår havde gjort et stort indtryk.

Interesserede kan købe billetter på www.chimalayacharity.com. Eventuelt resterende billetter kan købes i døren.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.