9. juli 2020
A-Team er spækket med fantastiske musikere. På saxofon spiller Jesper Thilo, Uffe Markussen, Tomas Franck og Flemming Madsen. På trompet har holdet Mårten Lundgren. Vincent Nilsson spiller basun, mens Morten Højring styrer guitaren. På bas er det  Ole Skipper Mosgaard, mens trommerytmerne slås an af  Roger Berg. Orkesterleder, pianist, komponist og arrangør er Niels Jørgen Steen, der har ingen ringere end Bobo Moreno som vokal.
A-Team er spækket med fantastiske musikere. På saxofon spiller Jesper Thilo, Uffe Markussen, Tomas Franck og Flemming Madsen. På trompet har holdet Mårten Lundgren. Vincent Nilsson spiller basun, mens Morten Højring styrer guitaren. På bas er det Ole Skipper Mosgaard, mens trommerytmerne slås an af Roger Berg. Orkesterleder, pianist, komponist og arrangør er Niels Jørgen Steen, der har ingen ringere end Bobo Moreno som vokal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernespækket A-hold indleder jazz-sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernespækket A-hold indleder jazz-sæson
Rudersdal - 01. januar 2019 kl. 17:57
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste 34 år har Søllerød Jazzklub budt det nye år og sine medlemmer og gæster velkommen med Niels Jørgen Steens A-Team. Det sker naturligvis også i 2019, hvor klubben fredag den 4. januar slår dørene op i Mariehøj Kulturcenter til en festlig og swingende aften, hvor musikken kører fra klokken 21.00 til cirka midnat. Det skriver Frederiksborg Amts Avis onsdag.

- The A-Team er spækket med stjerner fra den hjemlige jazzscene, og det er en ren fryd at høre det godt sammenspillede orkester boltre sig i Niels Jørgen Steens swingende arrangementer. Det er tydeligt at musikerne holder af at mødes og spille sammen. Der er liv og glæde på scenen, og det forplanter sig selvfølgelig også til publikum, fortæller Povl Kyster på vegne af jazzklubben.

Niels Jørgen Steen bruger sin lune og underspillede humor, når han præsenterer de enkelte numre og musikere.

- Orkestret spiller i mange forskellige tempi og med vekslende solister, det hele med det fællestræk, at alt fremstår smukt, melodisk og rytmisk, som når denne jazzform bare er allerbedst. Musikerne udstråler godt humør og stor spilleglæde, de kender hinandens unoder og orkestret fremstår derfor som en homogen og veltrimmet enhed. Musikerne er alle meget dygtige instrumentalister, som er i stand til at aflevere soli af virkelig høj kvalitet. Kort og godt: Et bedre band er svært at opdrive i Danmark, vurderer Povl Kyster.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag..

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?