5. august 2020
Midt i august 2015 væltede over 1000 våben og godt 1,4 ton ammunition frem fra en mørk bjælkehytte på hjørnet af Sjælsøvej og Kaj Munks Vej. Nu er huset solgt, men nedrivningen og oprydningen er pludseligt stoppet. Det har undret Ulla Steenstrup, der bor i nærheden. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Midt i august 2015 væltede over 1000 våben og godt 1,4 ton ammunition frem fra en mørk bjælkehytte på hjørnet af Sjælsøvej og Kaj Munks Vej. Nu er huset solgt, men nedrivningen og oprydningen er pludseligt stoppet. Det har undret Ulla Steenstrup, der bor i nærheden. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spøgelseshus med våben ligger i ruiner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spøgelseshus med våben ligger i ruiner
Opdateret 21. juli 2019 kl. 05:16
Rudersdal - 17. juli 2019 kl. 11:01
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spøgelseshuset på hjørnet af Sjælsøvej og Kaj Munks Vej i Ravnsnæs kan stadig vække undren og få snakken til at gå blandt forbipasserende og beboere i området. Huset, hvor der i 2015 blev fundet over 1000 våben og godt 1,4 ton ammunition, er godt nok væk. Hvor der tidligere stod en mørk bjælkehytte er nu et »krater« og store bunker af affald.

arrow Læs også: Billedserie: Spøgelseshuset - hvor det væltede ud med våben

Betonbrokker, ledninger, gasflasker, gamle mælkekasser samt Anders And og pornoblade ligger i dynger, og mens Frederiksborg Amts Avis står og tager billeder, kommer Ulla Steenstrup - en beboer i området - forbi:

- Hvad mener du? Ser her ikke farligt ud, spørger hun, inden hun selv fortsætter:

- Det pynter jo ikke ligefrem i vores ellers smukke område. Huset blev solgt for nogle måneder siden, og så var vi mange, der ventede spændt på, hvad der skulle ske.

Ulla Steenstrup fortæller, at nedrivningen af det gamle spøgelseshus begyndte i slutningen af maj.

- I starten blev huset tømt, men nedrivningen af selve huset begyndte før huset var helt tømt. Det kan man se, når man nu kigger ind på grunden. Formentligt er det også derfor, at genbrugspladsen - eller hvor de nu kører tingene hen - har afvist en ladning med usorteret affald. I hvert fald har en lastbil dumpet et helt lad fyldt med skrammel, og nu har det og krateret stået urørt hen i tre uger. Her ser forfærdeligt ud. Hvad sker der, spørger Ulla Steenstrup.

Frederiksborg Amts Avis har taget hendes spørgsmål videre til den nye ejere af ejendommen, Christian Hjuler:

- Jeg står i en rigtig ærgerlig situation. Jeg havde en aftale om nedrivningen og bortkørslen af affaldet med en entreprenør. Det hele gik rigtig fint i starten, men pludseligt landede entreprenøren i nogle økonomiske problemer, så han ikke kunne betale genbrugspladsen for at tage imod affaldet. Derfor blev et læs kørt retur, forklarer Christian Hjuler.

Han fortæller, at han er i fuld gang med at finde en anden entreprenør, der kan færdiggøre arbejdet, men det er ikke så ligetil her, hvor sommerferien står for døren.

- Jeg er rigtig ked af det, og jeg vil meget gerne videre. Jeg vil prøve at få grunden hegnet ind hurtigst muligt, og så er målet, at oprydningsarbejdet kan fortsætte inden for de næste tre uger, oplyser den nye ejer til avisen.

Christian Hjuler understreger, at han glæder sig til at flytte til adressen.

Læs Frederiksborg Amts Avis torsdag...

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?