14. april 2021
Kendte og nye ansigter på Holte Stationsvej. Sandra Ferbing og Frederik Sporon-Fiedler åbner Byens Deli på Holte Stationsvej. Maja kommer med brødet fra Søren Bager.
Kendte og nye ansigter på Holte Stationsvej. Sandra Ferbing og Frederik Sporon-Fiedler åbner Byens Deli på Holte Stationsvej. Maja kommer med brødet fra Søren Bager.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren Bager vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Bager vender tilbage

Byens Deli, der åbner på Holte Stationsvej, har indgået et samarbejde med Søren Bager om daglig levering af brød

Rudersdal - 10. marts 2021 kl. 11:39
Af Pernille Borenhoff

Har du grædt af længsel efter Holtebollen eller Søren Bagers bondebrød, så kan du godt begynde at tørre tårerne væk. For fra på tirsdag 16. marts vil brødet atter være på sin rette plads. Nemlig på Holte Stationsvej.

Og dermed er næsten alt, som det var i de gode gamle dage.

Søren Bager har, siden han forlod Holte, haft bageri i Bagsværd, og det er herfra, at han stadig vil bage Holtebrødet og de andre signaturbrød, han blev så berømt for. Og fra på onsdag sælges brødet også fra Byens Deli på Holte Stationsvej. Få meter fra, hvor han oprindeligt havde sit bageri.

Det er ægteparret Sandra Ferbing og Frederik Sporon-Fiedler, der siden 2019 har drevet Birkerød Deli, der står bag Byens Deli Holte.

Her er alt hjemmelavet, og al mad tager afsæt i årstidens råvarer og i de retter, som vi ville ønske, at vi kunne lave, hvis vi havde tiden. Og evnerne.

"Vi åbnede i Birkerød, fordi vi tænkte, at vi da ikke kunne være de eneste borgere, der savnede rigtig mad som takeaway. En god burger med grillet bøf og hjemmerørt mayo, som man kender det fra København. Fish 'n' chips og dagens ret, hvor alt er lavet fra bunden af," siger Sandra.

Hendes mand, Frederik, er uddannet kok. Og har tidligere stået bag Kødbyens Deli som blev nomineret til "byens bedste takeway" af Politiken tre år i træk. Og - når det ikke er cornoatid - leverer han dagligt frokostordninger til virksomheder samt forpagter Ordrup gymnasiums kantine.

Åbent alle dage

Foruden burgere, salater, fish 'n' chips laver Byens Deli såkaldte livretter på glas.

"Det kan for eksempel være kylling i karry, Boeuf Bourguignon, svinekæber eller paprikagryde samt mange andre retter," siger Sandra.

Men tilbage til Søren Bager.
"I Birkerød har vi et samarbejde med Farumhus Bageren, og da vi hørte, at folk var vildt kede af, at Søren Bager forsvandt fra Holte, tog vi kontakt til ham," fortæller Sandra.

Hver dag klokken 7 vil der være friskbagt brød fra Søren Bager. Og der vil være brødsalg hele dagen. Samt salg af sandwich, salater, dagens ret, Deliens livretter og desserter.

Fra klokken 15 er det Byens Deli, der overtager bemandingen, og fokus vil derefter være på varme retter, der kan hentes fra klokken 16-20. Alle ugens dage.

"Vi er så glade for vores samarbejde med Søren og Maja og glæder os til, at vi åbner. Vi var simpelthen nødt til at slå til, da butikken blev ledig," siger Sandra og tilføjer:

"Vi har renoveret fuldstændig. Der havde ikke været gjort meget ved butikken i mange år, men nu har vi fået et nyt lækker gulv, ordnet væggene og bygget ny disk," siger Sandra Ferbing.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?