22. juni 2021
Cheftræner Joel Subirana Sagrista, Maj Howardsen, Christoffer H. Andersen, Marina Haller Hansen og elitetræner Carles Subirana Rovira.Foto: Søllerød Svømmeklub
Cheftræner Joel Subirana Sagrista, Maj Howardsen, Christoffer H. Andersen, Marina Haller Hansen og elitetræner Carles Subirana Rovira.Foto: Søllerød Svømmeklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søllerød-svømmere klar til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søllerød-svømmere klar til EM

Et historisk flot mesterskab for Søllerød Svømmeklub blev en realitet under det nyligt overståede Danish Open i svømning, der også fungerede som kvalifikationsstævne til sommerens EM og OL.

Opdateret 08. maj 2021 kl. 08:58
Rudersdal - 08. maj 2021 kl. 08:56

Søllerød Svømmeklub var repræsenteret ved de tre svømmere Marina Heller Hansen, Maj Howardsen og Christoffer H. Andersen, som samlet tog ikke færre end syv medaljer i form af to guld, to sølv og tre bronze.

arrow Læs også: Nu skal det afgørende slag stå: Emily kæmper for OL-drøm

Marina Heller Hansen startede med at hente guld i 1500 meter fri og endda svømme under kravtiden til maj måneds europamesterskaber i Budapest. Siden tog hun endnu en guldmedalje i 800 fri samt sølv i 400 meter fri og bronze i 200 meter fri.

Også Christoffer H. Andersen, der er i gang med sit første år som seniorsvømmer, var stærkt svømmende ved mesterskabet. I 800 meter fri blev det til en bronzemedalje og en udtagelse til EM som en del af Dansk Svømmeunions Ung senior-gruppe for særligt lovende svømmetalenter. Endvidere hentede han en sølvmedalje på den halve distance 400 meter fri.

Også Maj Howardsen havde et rigtig godt stævne, der udløste både en bronzemedalje i 200 meter fri og en EM-udtagelse til den danske holdkap i 4x200 fri.

Udover svømmerne blev også Søllerød Svømmeklubs elitetræner Carles Subirana Rovira udtaget til den danske EM-trænerstab

Ved Danish Open 2, som blev afholdt i dagene umiddelbart efter udtagelsesstævnet, havde Søllerød deltagelse af yderligere seks svømmere.

Stævnet udløste et væld af personlige rekorder og seks flotte medaljer til Søllerød: Guld til Christoffer Weiss i både 400 meter medley og 200 meter butterfly, guld til Alba Lyhne Weiner i 1500 meter fri og to guldmedaljer og en sølvmedalje til Valdemar Kristensen i henholdsvis 800 og 1500 meter fri samt 400 meter fri.

arrow Mange om kampen - men Emily vil med til Tokyo
06. januar 2020 kl. 07:57 Opdateret: kl. 22:19
arrow Mesterskabsvindere i Gribskov 2018
01. april 2019 kl. 20:32 Opdateret: kl. 13:54
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?