22. august 2019
I slutningen af måneden vil en nyopført mast sørge for, at borgere i Høsterkøb og Ravnsnæs - endelig - får hurtigere og mere stabil mobildækning. Masten placeres ved Ravnsnæsvej mellem Høsterkøb og Ravnsnæs.   Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

I slutningen af måneden vil en nyopført mast sørge for, at borgere i Høsterkøb og Ravnsnæs - endelig - får hurtigere og mere stabil mobildækning. Masten placeres ved Ravnsnæsvej mellem Høsterkøb og Ravnsnæs. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med sorte huller i mobildækningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med sorte huller i mobildækningen
Rudersdal - 19. februar 2019 kl. 06:09
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mange smukke steder, når man kører på Ravnsnæsvej langs Sjælsø mellem Birkerød og Isterød. Men som bruger af mobiltelefon vil man sandsynligvis også opleve frustrationen over, at ens netværk ofte er fraværende, og at stemmen i den anden ende derfor falder ud eller forsvinder helt.

Men det skal nu være slut med den slags oplevelser, hvis det står til teleselskabet Telia.

I slutningen af måneden tager selskabet således en nybygget mobilmast i brug, som skal sørge for bedre netværk til beboere i Ravnsnæs og Høsterkøb samt trafikanterne mellem Birkerød og Isterød.

- Vi har kæmpet i årevis for at få en mast i position, så beboerne i området kan få en ordentlig dækning, som de skulle have haft for mange år siden, siger borgmester Jens Ive (V), der fortsætter:

- Det er altid en lang rejse med nye master, for de borger, der kan se dem, vil nødigt have dem, men alle vil gerne have bedre dækning. Vi understøtter naturligvis gerne en bedre dækning, men vi skal også overholde de meget omfangsrige planlovskrav, der er i den forbindelse.

Ifølge en pressemeddelelse fra Telia siger Henrik Kofod, der er teknologidirektør i Telia med det overordnede ansvar for mobilnetværket, følgende:

- Telia opgraderer og udvikler løbende mobilnetværket gennem investeringer i den infrastruktur, som er helt central for digitaliseringen af Danmark. Hvad enten der er tale om opsætning af flere master eller teknologiske opgraderinger af eksisterende master, så handler det for os om at sikre god og effektiv netværksdækning i alle dele af landet.

Den nye mobilmast bliver placeret ved Ravnsnæsvej mellem Høsterkøb og Ravnsnæs, og masten rummer både 3G og 4G-teknologier, som udover almindelig taledækning også giver mulighed for høje internethastigheder til blandt andet at streame tv, film og serier.

Ifølge pressemeddelelsen tæller Telias netværk i dag omkring 4300 mobilmaster i hele Danmark.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.