21. september 2019
Slagtermester Christian Maltesen med de tre okserygge, der fredag sendes udskårne til Italien. Kødet er en eksplosion af smagsoplevelser, da det er krogmodnet i minimum 42 dage.       Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Slagtermester Christian Maltesen med de tre okserygge, der fredag sendes udskårne til Italien. Kødet er en eksplosion af smagsoplevelser, da det er krogmodnet i minimum 42 dage. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagtermester fik højest usædvanlig ordre...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagtermester fik højest usædvanlig ordre...
Rudersdal - 12. april 2019 kl. 05:05
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagter Maltesen på Kongevejen i Birkerød har fået en usædvanlig bestilling. Han skal levere tre oksehøjreb til en italiensk restauratør i Umbrien, Italien.

- For tre uger siden leverede jeg kød til en kunde, der skulle holde sit bryllup i Snekkersten. Kunden har en vinforretning på hobbybasis, og en af hans venner og gæster var en italiensk restauratør. Han var helt vild med kødet og havde aldrig haft så god en smagsoplevelse før. I Italien har de rigtig godt kød, men kødet til brylluppet var oksehøjreb fra mindre Jerseykvæg, der samtidig var krogmodnet i mere end 42 dage. Den slags har de ikke i Italien, fortæller indehaver af slagterforretningen på Kongevejen, Christian Maltesen til Frederiksborg Amts Avis.

Efter brylluppet fik han derfor en ordre på tre hele okserygge til en værdi på 6500 kroner.

- Min kunde og gommen fra brylluppet skal til Italien her fredag, og i den forbindelse kommer han forbi og henter kødet, som han så kører til Umbrien og afleverer det til den italienske restauratør. Det, synes jeg, er super sjovt. Hvor er det fedt, at vi pludseligt skal levere kød til et helt andet land i den modsatte del af Europa. Derudover er jeg selvfølgelig super stolt over, at det vi laver er så godt, at sådan en ordre overhovedet bliver sat i gang. Nu håber jeg på, at vi måske kan få sat en fast leverance i gang. Det er kød til et gammeldags 13-tal. Det fås ikke meget bedre, og jeg synes bare, det er herligt, at der sættes pris på det i Italien, lyder det fra Christian Maltesen i Frederiksborg Amts Avis.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.