26. september 2020
Shu-bi or not Shu-bi har to af de Shu-bi-dua-medlemmer, Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen, med i orkestret. De går på scenen på DCU-Camping Nærum den 24. august.
Shu-bi or not Shu-bi har to af de Shu-bi-dua-medlemmer, Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen, med i orkestret. De går på scenen på DCU-Camping Nærum den 24. august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shu-bi-dua-drenge spiller blandt teltene i Nærum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shu-bi-dua-drenge spiller blandt teltene i Nærum
Rudersdal - 14. august 2019 kl. 17:16

Det smager af både festival, fællessang og familiehygge, når fire forskellige orkestre spiller på DCU-Camping Nærum lørdag 24. august. Hovednavnet er Shu-bi or not Shu-bi, som består af i alt fem musikere, hvoraf de to, guitaristen Claus Asmussen og trommeslageren Bosse Hall Christensen, i en årrække var med i Shu-bi-dua. Derudover består besætningen af John Sørensen, Kim Zachariasen og Klaus Poulsen, som sammen med de to originale medlemmer leverer en perlerække af de gamle Shu-bi-dua-hits, som alle kan synge med på.

På programmet er også kopibandet Johnny Madsen Jam, der spiller nogle af vestjydens største hits og også nogle af de mere ukendte Madsen-numre.

Ud over de to nævnte orkestre står campingpladsens lejrchef Ulrich Helledie også for underholdningen, når han som frontfigur i orkesteret Ulrich & Chaps spiller op. Det fjerde og sidste band er et lokalt orkester fra Nærum.

Arrangementet foregår på DCU-scenen på campingpladsen fra klokken 14.00-22.00 og er arrangeret af værtsparret på DCU-Camping Nærum Dorthe Helledie og Ulrich Helledie.

- Min kone og jeg har tidligere lavet denne slags arrangementer, og vi glæder os meget. Vi har kontakten til bookingselskaberne, og vi har adgang til såvel lydanlæg som scene, så jeg er sikker på, at vi får en hyggelig familiedag med musik, som alle kender og kan synge med på, siger Ulrich Helledie.

Entré koster 100 kroner, og der er åbent for adgang fra klokken 12. Der kan købes mad, øl, vin og vand i det overdækkede caféområde.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 
Vil du have dine indefrosne feriepenge udbetalt?