23. september 2021
Danseglade børn i nervepirrende stopdanskonkurrence ved Birkegrillen.
gallery icon

Se billedserie

Danseglade børn i nervepirrende stopdanskonkurrence ved Birkegrillen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de mange billeder: Kulturnat sendte Birkerød ud af coronaens skygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de mange billeder: Kulturnat sendte Birkerød ud af coronaens skygge

Birkerød emmede af sang, musik og masser af livsglæde til årets Kulturnat

Rudersdal - 15. september 2021 kl. 17:55
Af Signe Steffensen

Kulturnat Fredag den 10. september blev alle Covid-19 restriktioner ophævet og at dømme efter fremmødet, så var det noget Birkerødborgerne havde lyst til at fejre.

Kultnatten i Birkerød blev nemlig et vaskeægte tilløbsstykke. På Birkegrillen ved Pengetorvet var der fuld gang i børnediskoteket, mens mere modne dansere samtidig kunne prøve kræfter med linedance i den anden ende af byen foran biblioteket.

Selve biblioteket bød på masser af arrangementer aftenen igennem, mens der udenfor på parkeringspladsen var mulighed for at beundre smukke biler af den gode gamle slags. Ved kirken var der godt gang i basketkurvene. Mens Nordsjællands Brandvæsen lige ved siden af, sørgede for luftture med stigevognen til de allermodigste.

I det hele taget spillede byen sammen. Også rent bogstaveligt, for der var masser af musik i bybilledet.

Den gode stemning gav også afsæt for politisk dialog, og der var godt med liv omkring de politiske telte, hvor kommunalvalgets kandidater stod klar til at lægge øre til og diskutere lokale spørgsmål. Også de havde lagt sig i selen for at lokke vælgerne til.

De Radikales stand var særligt populær i det Jacob Netteberg bød på frisklavede pandekager. Om den slags alternativt valgflæsk giver pote ved kommunalvalget, vil tiden vise.

Midt i mylderet var også borgmester Jens Ive. Og han glædede sig især over, at de mange børnefamilier, der de seneste år er flyttet til byen, var mødt op og i den grad engagerer sig i en begivenhed som Birkerød Kulturnat. Arrangørerne bag vurderer, at 7000 besøgende og aktive lagde vejen forbi.

"Hele byen spillede med! Det er derfor, det her kan lade sig gøre, siger Jack Otto Kristensen fra Rudersdal Kulturparaply.

Næste år finder Birkerød Kulturnat sted 9. september.

Stemmer du til kommunalvalget i år?