14. juli 2020
Sandra Ferbing står for den daglige drift i Byens Deli, mens Frederik Sporon-Fiedler står for at lave maden til delien,  der primært tilbyder take-away retter. Delien har dog også et mindre antal siddepladser til dem, der vil spise maden ude. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Sandra Ferbing står for den daglige drift i Byens Deli, mens Frederik Sporon-Fiedler står for at lave maden til delien, der primært tilbyder take-away retter. Delien har dog også et mindre antal siddepladser til dem, der vil spise maden ude. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sandra og Frederik åbner deli i tom stationsbygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sandra og Frederik åbner deli i tom stationsbygning
Rudersdal - 23. juli 2019 kl. 07:08
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sandra Ferbing og Frederik Sporon-Fiedler overtog i starten af maj den tidligere 7-Eleven på Birkerød Station. Siden da er det hele gået stærkt. Der er lagt nyt gulv i den gamle stationsbygning, hvide klinker er sat op på væggene og skelettet til den kommende salgsdisk står langs bagvæggen.

Den 16. august åbner parret »Byens Deli«, der kommer til at tilbyde forskellige take-away retter.

- Der er en del gode restauranter her i Birkerød, men vi synes, der manglede ordentligt take-away for folk, der har lyst til andet end pizza, siger Sandra Ferbing.

Især håber parret at favne Birkerøds pendlere, der både morgen, middag og aften kan nuppe et nemt måltid med på vejen. Parret har indgået et samarbejde med Løvebageren i Birkerød om at få leveret brød.

- Bageren sørger for morgenbrød og frokost, og så står vi selv for at levere retterne til aftensmåltiderne, fortæller Sandra Ferbing.

Det er Frederik Sporon-Fiedler, der står for at levere retterne til delien. Han driver til daglig kantinen på Ordrup Gymnasium, der også tilbyder catering. Sandra Ferbing kommer til at stå for den daglige drift. I modsætning til sin mand er det første gang, hun springer ud i arbejdet med restauration. Hun kommer fra en stilling som projektleder i et arkitektfirma og har også arbejdet i modebranchen.

Idéen om en deli har længe ligget og rumsteret hos parret, der gerne ville drive forretning sammen. Sandra Ferbing har netop afsluttet barslen med parrets andet barn og her brændte drømmen sig for alvor fast i deres bevidsthed.

- Jeg sagde mit job op den 1. april, uden at vi på det tidspunkt havde lokalerne til det. Vi var så langt i vores drømme og tanker, at jeg ikke kunne vende tilbage til min arbejdsplads efter barslen, fortæller Sandra Ferbing, der glæder sig til at kaste sig ud i det nye arbejde.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?