17. september 2019
Onsdag den 3. april kan interesserede komme på en workshop i brugen af Rudersdal Kommunes onlineportal for frivilligt arbejde...
Onsdag den 3. april kan interesserede komme på en workshop i brugen af Rudersdal Kommunes onlineportal for frivilligt arbejde...
Foto: Karina Janø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan rekrutterer man frivillige online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan rekrutterer man frivillige online
Rudersdal - 18. marts 2019 kl. 19:08
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du brug for flere frivillige kræfter til din forening eller institution, så er der hjælp at hente, når Frivilligcenter Rudersdal i samarbejde med Rudersdal Kommune inviterer til workshop i brugen af Rudersdal Frivilligjobportal. Workshoppen holdes onsdag den 3. april i Frivilligcenter Rudersdal, lokale 202 på Kulturcenter Mariehøj.

- Workshoppen giver mulighed for, at foreninger, organisationer, netværksgrupper eller kommunale institutioner kan lære at bruge Rudersdal Frivilligjobportal til at rekruttere nye frivillige online. Du lærer, hvordan du laver et opslag, der virker og får sparring og hjælp til at oprette dit opslag via frivilligjobportalen. Du får desuden viden om, hvad der motiverer mennesker til at blive frivillige og hvilke typer af frivilligjobs, der især er populære, fortæller leder af Frivilligcenter Rudersdal Lisbeth Eckhardt-Hansen i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Rudersdal Kommunes portal for frivilligt arbejde giver mulighed for at se alle opslåede frivilligjobs i Rudersdal og for at kontakte de frivillige foreninger, organisationer og kommunale institutioner, der måtte interessere dig. Frivilligportalen er desuden der, man finder vej til at oprette et opslag, hvis man søger frivillige.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.