21. august 2019
Denne liebhavervilla i Holte, som er ejet af forhenværende bankdirektør Lars Seier Christensen, kan nu lejes for den nette sum af 65.000 kroner om måneden. Foto: Boliga.dk
gallery icon

Se billedserie

Denne liebhavervilla i Holte, som er ejet af forhenværende bankdirektør Lars Seier Christensen, kan nu lejes for den nette sum af 65.000 kroner om måneden. Foto: Boliga.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDERNE: Seiers villa udlejes for 65.000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDERNE: Seiers villa udlejes for 65.000
Rudersdal - 08. maj 2017 kl. 06:33
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forhenværende bankdirektør og rigmand Lars Seier Christensens liebhavervilla i Holte er i øjeblikket at finde på lejemarkedet, hvor den er den dyrest udbudte lejebolig på markedet. Det skriver Boliga.dk. Villaen, som Lars Seier Christensen ejer gennem sit firma, kan man nemlig leje sig ind i. Hvis man altså har 65.000 kroner til den månedlige husleje. Lars Seier Christensen var i 2010 både sælger og køber af huset, som var en af landets dyreste handler, da han solgte sit Holte-palæ til sit holdingselskab. Huset er nu blevet udbudt til leje gennem Boligas lejeboligportal Lejnu.dk.

Men hvad for man så for 65.000 kroners månedlig husleje. Jo, ifølge Boliga.dk er det ikke så lidt. Hjemmesiden kalder boligen for en »lystejendom ud over det sædvanlige, mens ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen, der står for udlejningen, blandt andet kalder det et »imponerende palæ med en enestående beliggenhed«. Og beliggenheden er på en grund, der fylder intet mindre end 29.301 kvadratmeter og med Rude Skov nærmest i baghaven.

Men det er selvfølgelig ikke kun udendørs, der er noget at komme efter i denne liebhavervilla. Ifølge Boliga.dk byder den hvidpudsede palæejendom. på en spa- og wellnessafdeling med blandt andet swimmingpool, sauna og dampbad. Selve boligen er desuden blevet gennemgribende moderniseret de senere år, og har 12 værelser fordelt på 1000 kvadratmeter må siges at være ramt på kornet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.