28. september 2020
Hovedgaden var i perioder som en myretue, hvor det vrimlede med mennesker, der både kunne opleve kultur, handle eller få lidt at spise. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Hovedgaden var i perioder som en myretue, hvor det vrimlede med mennesker, der både kunne opleve kultur, handle eller få lidt at spise. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDERNE: Kulturnatten var en myretue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDERNE: Kulturnatten var en myretue
Rudersdal - 07. september 2018 kl. 21:59
Af Lars Sandager Ramlow

Gæsterne myldrede ind og ud imellem hinanden fredag aften, da Kulturparaplyen i samarbejde med Handelsstandsforeningen og Rudersdal Kommune holdt Kulturnat i Birkerød. Til tider var Hovedgaden som en myretue af mennesker, der handlede på Torvemarkedet, summede rundt i forretningerne eller havde sat kurs mod et af de mere end 80 gratis tilbud, Kulturnatten havde at byde på - lige fra mavedans på biblioteket, korsang i kirken eller stand-up hos Indre Mission på Dambakken. Derudover var der som altid også en del, der lagde vejen forbi vandtårnet, der holdt åbent til lejligheden og bød på en fantastisk udsigt, når man først havde forceret de 83 trappetrin op i tårnet.

- Jeg kan kun være tilfreds. Der ligger et stort arbejde i at få Kulturnatten til at hænge sammen, så derfor er jeg naturligvis glad, når folk møder op. Så er det hele besværet værd, siger Jack Otto Kristensen, der sammen med Kirsten Broager er koordinatorer for Kulturnatten.

Han indrømmer, at han et kort sekund var lidt nervøs, da himlens sluser åbnede sig blot et kvarter før startskuddet til Kulturnatten klokken 17.00.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag...

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 
Vil du have dine indefrosne feriepenge udbetalt?