16. januar 2019
Yes, færdig. Smilene var store og humøret højt, da i alt 90 IB-studenter fredag fejrede,  at de var færdige.
gallery icon

Se billedserie

Yes, færdig. Smilene var store og humøret højt, da i alt 90 IB-studenter fredag fejrede, at de var færdige.
Foto: Sofie Wendelbo Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDERNE: Hvem har flag på huerne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDERNE: Hvem har flag på huerne?
Opdateret 27. maj 2018 kl. 10:11
Rudersdal - 27. maj 2018 kl. 10:09
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens andre unge må vente blev 90 glade IB-elever fejret af stolte, og tydeligt berørte, forældre og undervisere til den årlige »Hat Ceremony« på Birkerød Gymnasium sidste fredag.

Ceremonien markerer, at hele årgangen nu er færdige med en hård og intens eksamensperiode, hvor eleverne, siden Store Bededag, har været til skriftlige eksamener i alle deres fag. Hvordan det er gået, ved eleverne dog ikke endnu, og de må vente i spænding helt frem til den 6. juli på deres endelige eksamensresultater.

- Mange af eleverne har dog allerede søgt om optagelse på universiteter efter sommerferien. I år har 75 procent af de elever, som vil starte på universitetet direkte efter sommerferien, søgt ind på engelsksprogede uddannelser i Danmark, og resten håber at skulle starte på universiteter i bl.a. England, USA og Holland, siger kommunikationsmedarbejder på Birkerød Gymnasium; Sofie Wendelbo Winther.

En af dem er Ronas Taner Kesmez, som forhåbentlig skal starte på medicinstudiet i England efter sommerferien.

- Eksamensperioden har været hektisk, hård og hurtig. Det føles skønt at få sin fritid tilbage, og have tid til at læse de bøger, som man har lyst til, og være sammen med sine venner igen, siger Ronas Taner Kesmez, der har udmærket sig i løbet af sin studietid, og netop er blevet udnævnt til IB-ambassadør.

- Birkerød Gymnasium har været et fantastisk sted, som jeg altid vil huske for en masse gode oplevelser og mennesker. Forhåbentlig vil jeg blive ved med at holde kontakten til mine klassekammerater, selvom vi nu bliver spredt.

Læs Frederiksborg Amts Avis...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk