16. februar 2019
Lørdag blev endnu en rød port indviet. Denne gang var det porten for enden af Wesselmindesvej, som fører ind til Jægersborg Hegn, og skuespilleren Bodil Jørgensen (midtfor) var med til at kaste stjernestøv over indvielsen.  

Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Lørdag blev endnu en rød port indviet. Denne gang var det porten for enden af Wesselmindesvej, som fører ind til Jægersborg Hegn, og skuespilleren Bodil Jørgensen (midtfor) var med til at kaste stjernestøv over indvielsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDERNE: Endnu en rød port er blevet slået op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDERNE: Endnu en rød port er blevet slået op
Rudersdal - 14. august 2018 kl. 06:53
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Wesselminde Port blev i lørdags indviet med et stort fremmøde af gæster fra lokalområdet. Der var sørget for flagalle ved Nærumgårdsvej og Wesselsmindesvej frem til porten. Kolonihaveforeningen havde hejst flaget over de grønne arealer, og gæsterne vandrede gennem haverne til porten, så de befandt sig bag porten ind mod skoven.

To veteranbiler bragte skuespilleren Bodil Jørgensen, som var dagens skytsengel, til indvielsen af den nyeste af de røde porte.

I sin indvielsestale takkede formanden for foreningen De Røde Portes Venner, Søren Mariegaard, takkede Aage og Johanne Louis-Hansens Fond for det betydelige bidrag til materialer.

Endvidere lød en speciel stor tak til initiativtager og tømrermester Henrik Ehrenreich og til den pensionerede tømrer Thoralf Færch for at have udført arbejdet med endnu en rød port. Skuespiller Bodil Jørgensen talte meget personligt og alvorligt om betydningen af de røde porte, og som afslutning sang de fremmødte gæster portsangen, som blev afsluttet med et trefoldigt leve for den nye port og det fortsatte arbejde.

Der blev ganske passende serveret rød portvin, og der var glæde og god stemning ved indvielsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk