17. februar 2019
Tirsdag blev cirka 300 ny studieboliger i Nærum indviet. Her er det borgmester Jens Ive (V), der klipper snoren til de nye boliger, mens direktør i Boligfonden DTU Mikael Hyttel Thomsen (t.v.) og administrerende direktør i Jeudan Per W. Hallgren i dagens anledning agerer snore-holdere. Foto: Bjarni B. Jacobsen
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag blev cirka 300 ny studieboliger i Nærum indviet. Her er det borgmester Jens Ive (V), der klipper snoren til de nye boliger, mens direktør i Boligfonden DTU Mikael Hyttel Thomsen (t.v.) og administrerende direktør i Jeudan Per W. Hallgren i dagens anledning agerer snore-holdere. Foto: Bjarni B. Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDER: Boliger klar til beboere fra 33 lande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDER: Boliger klar til beboere fra 33 lande
Rudersdal - 15. august 2018 kl. 06:54
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Nærum er man klar til at tage imod cirka 300 nye borgere, som i de kommende måneder rykker ind i nye studieboliger på Linde Allé. De nye beboere er DTU-studerende fra 33 forskellige lande. Eller som direktør for Boligfonden DTU Mikael Hyttel Thomsen tirsdag sagde i sin tale ved indvielsen af boligerne:

- Beboerne i byggeriet kommer til at blive udgjort af borgere fra alle verdens kontinenter med undtagelse af Antarktis.

Det er Boligfonden DTU, der sammen med Rudersdal Kommune og Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed Jeudan står studieboligerne, som består af 278 kollegieværelser og 16 Ph.D.-boliger.

Administrerende direktør i Jeudan Per W. Hallgren roste i sin tale ved gårsdagens indvielse både Boligfonden DTU og Rudersdal Kommune.

- Samarbejdet har været meget tilfredsstillende. Det gør lidt ondt at sige, men det var faktisk Rudersdal Kommune, der præsenterede idéen om at bygge videre på det studiemiljø, der allerede eksisterer ovre hos genboen; Nærum Gymnasium, sagde Per W. Hallgren blandt andet i sin tale.

- Vi greb idéen, og kommunens ledelse har på forbilledlig vis sørget for, at hele processen i forbindelse med både ny lokalplan og diverse tilladelser faldt på plads med en ekspeditionstid, som vi sjældent oplever. Det har været en fornøjelse at samarbejde med en myndighed, der er både er innovativ og serviceorienteret, sagde Per W. Hallgren.

Hos borgmester Jens Ive (V) var der ligeledes glæde over at kunne slå dørene til de nye studieboliger op.

- Det er noget helt særligt, at vi kan tilføre så mange spændende, unge mennesker på én gang til et vækstområde som Nærum, der jo har udviklet sig rigtig, rigtig positivt i de senere år. Nærum er jo en sand vidensby, og der ligger videnstunge virksomheder, som har det godt og vækster, vi har fået et dejligt gymnasium for cirka 10 år siden, så der er på alle mulige måder et utrolig godt grundlag i Nærum, sagde Jens Ive blandt andet i sin tale.

Udover at borgmesteren glædeligt tager imod de mange DTU-studerende, har han et håb om, at de også efter studietiden vil bosætte sig i Nærum.

- Det er selvfølgelig vores håb, at nogen af dem vil blive her, og at de vil stifte familie, så vi også med årene kan opfylde de behov, de unge får i deres familieliv, sagde Jens Ive.

I løbet af august måned vil de første studerende ifølge Jeudan flytte ind i studieboligerne.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk