18. september 2019
Michael Zeemann, indehaver af Ravnsnæs Gruppen, har sammen med sin hustru Kristina Zeemann drevet entreprenørvirksomheden siden 2012.
gallery icon

Se billedserie

Michael Zeemann, indehaver af Ravnsnæs Gruppen, har sammen med sin hustru Kristina Zeemann drevet entreprenørvirksomheden siden 2012.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rudersdal hylder sine gazeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rudersdal hylder sine gazeller
Rudersdal - 09. januar 2019 kl. 05:29
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rudersdal Kommune inviterer nu til den traditionsrige nytårskur. Det er på tirsdag den 15. januar, hvor der sættes særligt fokus på de 24 nykårede gazellevirksomheder, der bor i kommunen.

Tre af dem er kloak- og entreprenørvirksomheden Ravnsnæs Gruppen fra Holte, tøjfirmaet HSCPH i Birkerød og Trackman med domicil i Vedbæk. De er enige om, at det kræver hårdt arbejde og flid for at lykkes og blive større:

- Jeg tror på, at vejen til succes i en hård branche er at fokusere på kernekompetencen, villighed til lange arbejdsdage, tilsidesættelse af egne behov, samt en ukuelig tro på, at det kan lade sig gøre, siger Henriette Steffensen fra Hscph ApS i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

- I 2015 traf jeg sådan en beslutning. Jeg valgte at fokusere på de 20 procent af vores produktsortiment, som jeg syntes, var sjovest at arbejde med, og som jeg var dygtigst til. Det ændrede alt! En anden af vores strategier er at outsource så mange opgaver som muligt, samt at trække på professionelle freelancere til specialopgaverne. Det giver os ro til at koncentrere os om kerneopgaverne i virksomheden, og samtidig har vi en enorm fleksibilitet, fortsætter hun.

Borgmester Jens Ive er meget stolt af alle nykårede vækstlokomotiver i Rudersdal:

- Gazellerne er vigtige rollemodeller for andre virksomheder her i kommunen. Det er meget flotte vækstrater virksomhederne kan fremvise og det kan inspirere andre til at fortsætte og tro på, at de kan lykkes. Derfor vil vi gerne gøre noget ud af de højtspringende gazeller på årets nytårskur og hylde lige præcis dem, der har fundet nøglen til vækst og flere arbejdspladser her i kommunen, siger Jens Ive.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.