12. juli 2020
Bevæbnet med peberspray og pistol begik to røvere tirsdag aften røveri mod en guldsmed, oplyser Nordsjællands Politi, der efterforsker sagen.
Bevæbnet med peberspray og pistol begik to røvere tirsdag aften røveri mod en guldsmed, oplyser Nordsjællands Politi, der efterforsker sagen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røvere brugte tåregas og truede guldsmed med pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røvere brugte tåregas og truede guldsmed med pistol
Rudersdal - 31. januar 2019 kl. 12:11
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd skaffede sig kort før lukketid tirsdag aften adgang til en guldsmed på Nærumvænge Torv ved at skubbe til forretningens ene ejer, en 60-årig mand, som stod udenfor forretningen, så han væltede ned i et skilt. Det oplyser Nordsjællands Politi, der nu efterforsker røveriet.

arrow Læs også: To mænd røvede guldsmed med peberspray og pistol – hvem er de?

Da de to røvere var kommet ind i forretningen brugte den ene gerningsmand en peberspray mod den 60-årige og tog efterfølgende en pistol frem og truede den 60-årige samt forretningens anden ejer og en medarbejder, som også var til stede.

Den anden gerningsmand knuste en del af forretningens smykkemontrer og kom smykkerne i en blå pose. De to gerningsmænd flygtede fra stedet i en mørk bil, muligvis en stationcar.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, cirka 190 centimeter høj, bred/kraftig af bygning, iført mørk anorak/jakke med grøn hætte, sort elefant hue, jeans og muligvis vinterstøvler, samt grå handsker. Han talte almindelig dansk uden accent. Han bar en sort skuldertaske over højre skulder og medbragte en peberspray og en pistol.

B: Mand, cirka 175 centimeter høj, almindelig/spinkel af bygning, iført en camouflagemønstret jakke, sort elefanthue, sorte bukser og sorte sko med hvide snørebånd, samt grå handsker. Han medbragte en hammer og en blå pose.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med efterforskningen talt med flere vidner, men vil fortsat meget gerne høre fra andre der måtte have informationer til sagen eller som har set de to mænd og/eller deres bil. Har man oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen af sagen, bedes man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Røveriet blev begået tirsdag aften den 29. januar 2019 klokken 18.03.

arrow Guldsmed blev røvet med pistol: Jeg er rasende
01. februar 2019 kl. 04:56 Opdateret: kl. 17:05
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?