28. september 2021
Rigmandsdatteren Emilie Martinsen-Kønigsfeldt er angiveligt interesseret i at købe Vedbæk-villaen Strandridergården, som Ekstra Bladet har døbt »Skandalepalæet«. En af årsagerne er, at ejerne, Evers-Thomsen-familien, har ligget i en bitter nabostrid med blandt andre Michael Laudrup,da fodboldlegenden boede i denne villa. Foto: Lützau
Rigmandsdatteren Emilie Martinsen-Kønigsfeldt er angiveligt interesseret i at købe Vedbæk-villaen Strandridergården, som Ekstra Bladet har døbt »Skandalepalæet«. En af årsagerne er, at ejerne, Evers-Thomsen-familien, har ligget i en bitter nabostrid med blandt andre Michael Laudrup,da fodboldlegenden boede i denne villa. Foto: Lützau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rigmandsdatter vil angiveligt købe »Skandalepalæ«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rigmandsdatter vil angiveligt købe »Skandalepalæ«

Rigmandsdatteren Emilie Martinsen-Kønigsfeldt er angiveligt interesseret i at købe det skandaleombruste palæ Strandridergården, som er prissat som den dyreste bolig i Danmarkshistorien.

Rudersdal - 22. december 2020 kl. 17:50
Af Joram G. Menzer

Med vanlig sans for de mere dramatiske aspekter af tilværelsen har Ekstra Bladet døbt Strandridergården i Vedbæk som »Skandalepalæet«.

Avisen har da også afdækket den ene opsigtsvækkende historie efter den anden om palæet - og ikke mindst rigmandsfamilien Evers Thomsen, der ejer palæet.

Og nu skriver avisen, at rigmandsdatteren Emilie Martinsen-Kønigsfeldt, hvis far, Niels Martinsen, er god for et betragteligt milliardbeløb, vil købe palæet, som ejeren har prissat til...200 millioner kroner.

Til sammenligning kan det nævnes, at den dyreste bolig, der i øjeblikket er til salg i Danmark, også ligger i Vedbæk og er sat til 65 millioner kroner. Den dyreste bolig, der nogensinde er solgt i Danmark blev solgt til 150 millioner kroner og lå i...ja, Vedbæk.

Niels Martinsen har skabt sin formue, der ifølge Berlingske samlet er på over 2 milliarder kroner, på selskabet IC Group, der blandt andet står bag tøjmærker som Tiger of Sweden og Peak Performance.

Evers Thomsen-familiens talsmand, Christian Evers Thomsen, siger følgende til Ekstra Bladet:

- Emilie Martinsen har været ude og kigge på huset. Men indtil videre har hun ikke ville betale den rette pris.

Christian Evers Thomsen bekræfter overfor avisen, at den seneste pris, han gav rigmandsdatteren, var på 200 millioner kroner.

- Men jeg har også sagt, at prisen kan stige, siger Christian Evers Thomsen til Ekstra Bladet.

Skulle Emilie Martinsen-Kønigsfeldt ende med at punge ud for »Skandalepalæet«, kommer hun til at bo tæt på sine forældre, som bor på landstedet Friheden i Høsterkøb.

Strandridergården har som sagt dannet ramme om flere højspændte dramaer, der inkluderer naboklager, påbud fra Arbejdstilsynet, en klage til Huslejenævnet og en stribe alvorlige påbud fra Rudersdal Kommune, som er blevet ignoreret. Kommunen har derfor meldt sagen til politiet. Og så har de også ligget i nabostrid med deres forhenværende nabo, som var ingen ringere end den danske fodboldlegende Michael Laudrup.

Emilie Martinsen-Kønigsfeldt ønsker ikke overfor Ekstra Bladet at kommentere historien om den potentielle bolighandel.

»Vi har ikke nogle kommentarer til denne sag!«, skriver hun i en mail til avisen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?