22. juli 2019
Der er ifølge byensejendom.dk rift om de boliger, der er ved t blive opført på den grund i Brikerød, hvor Kajerødskolen tidligere lå. Området kaldes nu for Grøndals Park og tiltrækker sig altså stor interesse for potentielle købere.Illustration: Reka Gruppen A/S
Der er ifølge byensejendom.dk rift om de boliger, der er ved t blive opført på den grund i Brikerød, hvor Kajerødskolen tidligere lå. Området kaldes nu for Grøndals Park og tiltrækker sig altså stor interesse for potentielle købere.Illustration: Reka Gruppen A/S
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rift om arkitekttegnede boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rift om arkitekttegnede boliger
Rudersdal - 08. marts 2019 kl. 06:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 150 mennesker var mødt op på første salgsdag for at se og høre om at bo i Grøndals Park, hvor 45 nye arkitekttegnede boliger opføres. Det skriver byensejendom.dk.

Ifølge mediet er lokalplanen og byggetilladelse på plads, og store entreprenørmaskiner er derfor allerede gået i gang med at grave ud til sokler. Byggeriet sker på Kajerødgrunden, som gennem den seneste håndfuld år har været genstand for en del debat i forhold til, hvad grunden, hvorpå Kajerødskolden tidligere lå, fremadrettet skulle bruges til.

Men nu tegner fremtiden for området sig altså, og den 24. februar gik salget af de første 22 ud af de 45 nye ejerboliger i gang på den 26.000 kvadratmeter store grund.

- Mange har været skrevet op som interesserede i de nye huse i Birkerød, som ligger naturskønt og med kun 25 minutters kørsel til København, siger Jesper Kristensen, der er direktør i REKA Gruppen ifølge byensejendom.dk.

Han fortsætter:

- Derfor havde vi først 80 interesserede til et VIP-arrangement. De 80 var skrevet op på interesselisten, og på første salgsdag kom yderligere 150 i vores salgspavillon på grunden. Det har resulteret i, at de første købsaftaler er ved at blive underskrevet.

Det er REKA Gruppen der - på vegne af investeringsselskabet West Coast Real Esate III A/S og Danhaus - står bag boligerne på grunden.

Boligerne er til salg hos Home i Holte.

- Jeg mærker stor interesse for husene i Grøndals Park. Her er både beliggenhed og husenes kvalitet og arkitektur meget attraktiv for mange mennesker. Nye huse, der ligger i et opvokset kvarter og med nærhed til alt fra stationen til børnehave, indkøb, uddannelsesinstitutioner, golfbane og grønne kiler, er ganske enkelt en mangelvare i området, siger Carsten Kaalund fra Home ifølge byensejendom.dk.

Det er Danhaus, der opfører både dobbelthusene og rækkehusene i et og to plan. De første huse forventes at være klar til indflytning i sommeren 2020.

De 45 kommende ejerboliger kommer til at være i størrelsen fra 120 til 150 kvadratmeter, og husene bliver i mørke blødstrøgne sten og er tegnet af WE Architecture.

- Vi har arbejdet med arkitektur og materialer, så boligerne er afstemt med naturen og inddrager naturen, siger Julie Schmidt-Nielsen fra WE Architecture til byensejendom.dk.

- Eksempelvis er meget store vinduespartier indarbejdet, så boligerne er lyse, og vi har tegnet brede vinduesnicher indenfor i egetræ - en nordisk træsort, som går igen på gulve. Vinduesnicherne bliver udformet, så man kan sætte sig her og nyde fornemmelsen af at sidde i sin have, selv om man sidder inde, siger Julie Schmidt-Nielsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.