16. september 2021
Borgmester og formand for Rudersdal Erhvervs- og Vækstråd, Jens Ive (V) (t.v.) overrækker Rudersdal Kommunes Erhvervspris 2015 til to af partnerene i TPU A/S Lars Mørch (t.h.) og Klaus Thøgersen. Den sidste og tredje partner, Niels Hvid, kunne ikke deltage i tirsdagens festiligheder.
gallery icon

Se billedserie

Borgmester og formand for Rudersdal Erhvervs- og Vækstråd, Jens Ive (V) (t.v.) overrækker Rudersdal Kommunes Erhvervspris 2015 til to af partnerene i TPU A/S Lars Mørch (t.h.) og Klaus Thøgersen. Den sidste og tredje partner, Niels Hvid, kunne ikke deltage i tirsdagens festiligheder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pumpeskjuler som fruen også vil have udløser pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pumpeskjuler som fruen også vil have udløser pris
Rudersdal - 20. januar 2016 kl. 06:35

Champagnepropperne sprang tirsdag formiddag i foyeren hos virksomheden TPU A/S i Birkerød, da de modtog Rudersdal Kommunes Erhvervspris 2015. Virksomheden vinder prisen i kategorien »Årets grønne profil«, hvor de dystede mod fem andre virksomheder i kommunen.

- I har jo lavet mange gode nyskabelser, men lige præcis her med den grønne profil peger vi på jeres initiativ indenfor en effektiv luft-til-luft varmepumpe, som I jo kæmper for at gøre acceptabel, så fruen i huset også gerne vil have sådan en, sagde borgmester og formand for Rudersdal Erhvervs- og Vækstråd Jens Ive (V) i sin tale, da han overrakte prisen.

Jens Ive takkede også virksomheden for, at overrækkelsen kunne finde sted i TPU's lokaler i Birkerød.

- Vi vil jo gerne have medarbejderne med, og der er jo også en hilsen til dem, sagde Jens Ive med henvisning til den check på 10.000 kroner, der fulgte i kølvandet på erhvervsprisen.

Stor anerkendelse

De 10.000 kroner er til et personalearrangement, og Lars Mørch, der er partner i TPU A/S, siger, at de slet ikke vidste, at der ville følge en check med. Men han garanterer, at de nok skal finde noget at bruge pengene til.

- Det er da helt sikkert super dejligt, at vi har mulighed for at anerkende vores medarbejderes store indsats med et arrangement. Men fordi vi ikke vidste, at der ville følge en check med, har vi faktisk overhovedet ikke gjort os nogen tanker om, hvad pengene skal bruges til, men det er i hvert fald noget medarbejderne skal have glæde af, siger Lars Mørch.

TPU A/S har 12 medarbejdere, og de er ifølge Lars Mørch meget værdifulde.

- Vores største og vigtigste ressource er vores medarbejdere. Det er deres idéer og måder at konstruere nye produkter på, vi lever af, så det er skønt, at de også kan få den her anerkendelse, siger Lars Mørch.

Udover de 10.000 kroner til et medarbejderarrangement modtager TPU A/S også en messingplade, hvor virksomhedens navn er indgraveret ved siden af ordene »Rudersdal Kommunes Erhvervspris 2015«.

Derudover får virksomheden et digitalt logo fra kommunen, som blandt andet kan bruges til e-mails. Og ifølge Lars Mørch er overrækkelsen af prisen og de medfølgende effekter mere end blot en god undskyldning for at drikke champagne på en tirsdag formiddag.

- Det er helt sikkert vigtigt for det her specifikke produkt, og vi vil aktivt prøve at bruge prisen til at udbrede kendskabet til varmepumpeskjuleren. Derigennem gavner det jo selvfølgelig vores virksomhed, siger Lars Mørch, der oplyser, at man kan se varmepumpe-skjuleren på hjemmesiden www.zinchouse.dk.

Synes du, at kommunen er der for dig?