25. februar 2020
Venstres stemmesluger ved kommunalvalget i november, Camilla Barner-Christensen (billedet) er per 1. januar ny formand for Ung i Rudersdal, hvor hun har afløst partifællen Anne Anbo .
Venstres stemmesluger ved kommunalvalget i november, Camilla Barner-Christensen (billedet) er per 1. januar ny formand for Ung i Rudersdal, hvor hun har afløst partifællen Anne Anbo .
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præg de unges fritid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præg de unges fritid
Rudersdal - 15. januar 2014 kl. 06:06
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På tirsdag den 21. januar er der valg til bestyrelsen for »Ung i Rudersdal«. En plads i bestyrelsen betyder mulighed for at være med til at sætte sit præg på de kulturelle muligheder, som de unge i Rudersdal skal have.

- Bestyrelsen for Ung i Rudersdal behandler og tager stilling til forskellige forslag, der vedrører store og små projekter, fritidsundervisning og meget andet, der har med unge i Rudersdal Kommune at gøre, fortæller Katrine Reumert, der er unge-konsulent i Rudersdal Kommune.

Hun fortsætter:

En plads i bestyrelsen betyder altså, at man, udover at få indsigt i de politiske processer, får en finger med i spillet, når det drejer sig om at planlægge det kommende års tiltag på ungeområdet.

Ung i Rudersdals bestyrelse består af 12 medlemmer. Udover repræsentanter fra Ung i Rudersdal, Kulturområdet, kommunalbestyrelsen og fra arbejdsmarkedets parter, skal der vælges to forældre- og to ungerepræsentanter.

Interesserede, der ønsker at være med skal blot møde op til valgmødet på tirsdag. Det foregår i Nærum Ungecenter, Biblioteksalleen 2 i Nærum.

Der vælges unge-repræsentanter fra klokken 18.00-19.00, mens der vælges forældre-repræsentanter mellem klokken 19.00 og 20.00. For at stille op som ungerepræsentant skal man være under 25 år, men mindst gå i 6. klasse. Forældrerepræsentanter skal have børn i samme aldersgruppe.