21. september 2019
Daglig leder og Skovfitnessinstruktør Jeannett Debb og Kurt Flemming kender hinanden igennem mange år hvor de blandt andet har optrådt på samme scene her som Pjerrot og Pierette.
gallery icon

Se billedserie

Daglig leder og Skovfitnessinstruktør Jeannett Debb og Kurt Flemming kender hinanden igennem mange år hvor de blandt andet har optrådt på samme scene her som Pjerrot og Pierette.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pjerrot ny direktør i Skodsborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pjerrot ny direktør i Skodsborg
Rudersdal - 22. marts 2019 kl. 09:22
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 2014 har KulNatur-foreningen Skodsborg arrangeret en række spændende, kulturelle begivenheder i Skodsborgs smukke, naturlige omgivelser.

Oprindeligt dannede arrangementerne en ramme omkring »skovfit.dks« medlemmer. De naturglade motionister kunne tage gæster med til KulNatur-arrangementer som jazz om bålet, Mester Jakel Teater i skoven, fortæller-aftener i Bøllemosen med mere.

I årenes løb er disse arrangementer nået bredere ud i lokalbefolkningen, og nu har foreningen gjort noget af et scoop. Det skriver Frederiksborg Amts Avis fredag.

KulNaturScenen har nemlig fået ny direktør. I frivillighedens navn er det Bakkens Pjerrot, tryllekunstner og foredragsholderen Kurt Flemming, som har været med på sidelinjen siden KulNatur-foreningens start i 2014.

- Dette er en rutineret og dygtig performer, der har været i showbizz i rigtig mange år, og jeg mener, at Rudersdal Kommune har fået noget af et scoop med en KulNaturScene i Skodsborg med stærke kræfter og ildsjæle bag og altså i spidsen - Kurt Flemming, siger næstformmand i KulNatur-foreningen, Ole Christensen.

KulNaturScenen omfatter alt fra foredrag, musik, teater, kunst, lokalhistorie, fællesskab.

- Vi forsøger nu - med en direktør i spidsen - at få sat en mere klar vinkel på vores skovscene, siger daglig leder og konceptudvikler i KulNatur-foreningen og bagmanden bag foreningens store tilløbsstykke Skovfit.dk, Jeanett Debb.

Hun er selv jazzmusiker og desuden næstformand i den lokale forening, Kulturparaplyen. Hun ser scenen som en god mulighed for at få sat fokus på og give plads til lokale kunstnere.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.