19. juni 2019
Skuespilleren Dea Fog læser Selma Lagerlöfs Kristuslegender på Vedbæk Sognegård torsdag.
Skuespilleren Dea Fog læser Selma Lagerlöfs Kristuslegender på Vedbæk Sognegård torsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Dea Fog i Vedbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Dea Fog i Vedbæk
Rudersdal - 15. september 2009 kl. 16:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Det er mere end blot oplæsning, når Dea Fog formidler Selma Lagerlöfs Kristuslegender. Smukt og gribende formår hun at genfortælle disse små historier, så de levendegøres for hendes publikum. Det kan man opleve torsdag den 17. september klokken 19.30, hvor skuespilleren Dea Fog gæster Vedbæk Sognegård, Vedbæk Stationsvej 9.

Dea Fog er uddannet på Odense Teaters elevskole og debuterede i 1982 som Hedvig i "Vildanden". Siden har hun bevæget sig rundt i det danske teaterlandskab, dels som skuespiller og dels som instruktør. I den sidste egenskab er det navnlig i de intense kammerspil, hun har markeret sig, og hun har modtaget flere priser for sine forestillinger, ikke mindst en Reumert-nominering for forestillingen "Små ægteskabelige forbrydelser" på Teatret ved Sorte Hest. Også på TV har Dea Fog været medvirkende, bl.a. i føljetonen "Bryggeren".

Selma Lagerlöf, Sveriges verdenskendte forfatter og nobelprismodtager, skrev fortællingerne "Kristuslegender" i 1904. Inspirationen hentede hun i beretningerne fra Jesu liv, og hun digtede videre på de mirakuløse begivenheder, som fortælles i evangelierne. De fleste fortællinger tager udgangspunkt i begivenheder i Jesu samtid i Jerusalem og i Rom, mens enkelte er forfatterens egne. Nogle af disse fortællinger vil få liv i Dea Fogs gengivelse.

Der er gratis adgang.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.