21. september 2020
En synligt glad Hans Ussing fra FirmaPlus har af Melina Kiwa Søderberg, formand for Rudersdal Erhvervsforening, modtaget prisen "Årets Mindre Virksomhed"
gallery icon

Se billedserie

En synligt glad Hans Ussing fra FirmaPlus har af Melina Kiwa Søderberg, formand for Rudersdal Erhvervsforening, modtaget prisen "Årets Mindre Virksomhed"
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opfindsomme virksomheder i Rudersdal bliver præmieret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opfindsomme virksomheder i Rudersdal bliver præmieret
Rudersdal - 30. december 2014 kl. 05:01
Af Julie Grothen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bestyrelsen i Rudersdal Erhvervsforening har besluttet at uddele en række årlige priser til medlemsvirksomheder, der har gjort en særlig indsats i årets løb. Foreningen lagde ud i år med Rudersdal Erhvervsforenings Award-kategorierne »Årets Mindre Virksomhed« og »Innovationsprisen«.

Awarden »Årets Mindre Virksomhed« blev givet til FirmaPlus repræsenteret ved Hans Ussing. FirmaPlus er en enkeltmands virksomhed, etableret i 2010, som blandt andet har til formål at hjælpe 55+ medarbejdere med at blive på arbejdsmarkedet.

FirmaPlus har gennemført projekter hos større virksomheder og organisationer - blandt andet Coop og Greve Kommune, hvor medarbejderne gennemgår et intensivt kursusforløb. Ideen er ikke alene at involvere medarbejderne, men også deres ledere, så man opnår en større effekt.

Den anden pris, der blev uddelt, var »Innovationsprisen«. Den gik Robotek Gruppen A/S. Virksomheden har udviklet et styringssystem til vandværker. Med dette digitale styringsværktøj kan man styre, regulere og overvåge vandværker.

Med stigende knaphed på vandressourcer er vandspild hos vandforsyninger et af de helt store globale problemer. Her er optimering af driften en af de essentielle teknologier til at nedbringe vandspildet.

Alene i Danmark vurderes der at være 2.700 mindre vandværker, der vil kunne få gavn af Roboteks nye system. Og hos Robotek forventes et betydeligt eksportmarked, da der rundt om i verden findes adskillige vandforsyninger med ringe forsyningssikkerhed.

- I er en virksomhed, der har stor betydning lokalt, og det er på sin plads at nævne, at I - som det hedder - tager lærlinge. Netop nu har i seks lærlinge, det er noget af en sjældenhed, fordi mange virksomheder siger, det er for dyrt, sagde Jesper Winther Andersen, da han som næstformand i Rudersdal Erhvervsforening overrakte prisen til Robotek.

Erhvervsforeningen planlægger, at der ved næste års prisuddeling, vil komme flere kategorier til.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?