21. maj 2019
Kommunens nye vejskilte skal være ensartet og lettere at læse. Det er en del af kommunens overordnede strategi for fornyelse. Foto: Rudersdal Kommune
Kommunens nye vejskilte skal være ensartet og lettere at læse. Det er en del af kommunens overordnede strategi for fornyelse. Foto: Rudersdal Kommune
Foto: Janik Frithioff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye vejskilte skal være ens og lettere at læse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye vejskilte skal være ens og lettere at læse
Rudersdal - 14. december 2018 kl. 07:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle Rudersdal Kommunes vejskilte vil nu blive ensartet, så de kommer til at ligne hinanden. Det er en del af kommunens overordnede strategi for forskønnelse af kommunens veje.

- Vores vejskilte bærer præg af, at vejene gennem tiden er anlagt af hele fire myndigheder, nemlig de to gamle kommuner og tilhørende to amter, siger formand for Miljø- og Teknikudvalget Court Møller (R) ifølge en pressemeddelels fra kommunen.

Han fortsætter:

- Nu vil vi gerne give skiltene et mere moderne, ensartet og smukt udtryk, og samtidig skal teksten naturligvis være til at læse.

Den samlede indsats for at forskønne kommunens veje er vedtaget af Miljø- og Teknikudvalget, og designændringen betyder, at alle vejnavneskilte skal have ny skrifttype, og som noget særligt for Rudersdal benyttes en »ruder« som prik over i og j.

Vejnavneskiltet er moduldesignet, de er billigere at vedligeholde og kan tilpasses forskellige krav på de enkelte veje, blandt andet i forhold til vinklingen af tavlerne. Desuden kan der monteres to tavler på hver skiltestander, hvorved der kan spares på antallet af skilte.

De nye vejnavneskilte kan ses i prøveopstilling på hjørnet Poppel Allé og Rudersdalsvej, på hjørnet af Paradisbakken og Borgmester Schneiders Vej, hjørnet af Skovly Mark og Borgmester Schneiders Vej og hjørnet af Vestre Paradisvej 45 A-C - sidstnævnte er en henvisningstavle.

Ifølge pressemeddelelsen vil der over en årrække efter den politiske behandling ske en løbende udskiftning af udgået udstyr og inventar på kommunens veje, i bycentre og grønne områder. Kommunens bycentre får første prioritet, og det sker i sammenhæng med en forestående modernisering af gadelygter.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.