15. maj 2021
Alexandra Palk og Lærke Hangaard Balslev har allerede fået deres første smiley fra fødevarestyrelsen.   Foto: Privat
Alexandra Palk og Lærke Hangaard Balslev har allerede fået deres første smiley fra fødevarestyrelsen. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyåbnet café særligt hårdt ramt: Nu slår den dørene op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyåbnet café særligt hårdt ramt: Nu slår den dørene op igen
Rudersdal - 21. april 2021 kl. 18:03
Af Lars Sandager Ramlow

Efter to succesrige åbningsdage den 4. og 5. december 2020 kom den store corona-nedlukning i Danmark, og Corona-pandemien ramte dermed den nyåbnede Café Hyggestund' i Birkerød Hovedgade hårdt. Hvad gør man så?

- Siden 4.januar 2021 er vi stærkt vendt tilbage med vores »Ud-af-huset/Takeaway« servering, der er blevet støttet og taget så godt imod af både birkerødderne og borgerne i omegnen. Vores hjemmelavet vegetariske mad som sandwiches, ugens varme ret samt sødt traditionelt dansk & østrigsk bagværk som Wiener Apfelstrudel, birkeskage, Wiener Vanillekipferl, kiksekage, citrontærte, cheesecake mm. er allerede efterspurgt af vores kunder ligesom »skovens kaffe«, der støtter verdens skove for hver solgte kop), fortæller den ene indehaver af caféen, Alexandra Palk, der har østrigsk baggrund.

Hun suppleres af forretningspartneren, Lærke Hangaard Balslev:

- Her til foråret vil der komme dejlig kølig østrigsk hvidvin, øl samt lette salater på menukortet. Vi glæder os til at vi lige om lidt og igen må byde gæster indenfor i vores hyggelige dagligstue og for første gang i caféens historie åbner vi »havelågen« til vores udeservering på gågaden: Willkommen im Schanigarten, som Alexandra vil sige det, lyder det med et smil fra Lærke.

Café Hyggestund' genåbner torsdag den 22. april, hvor der er åbent fra klokken 11.00-15:00, og hvor begge indehavere vil være til stede i den første time.

- Vi glæder os enormt til forhåbentligt nu at åbne rigtigt, lyder det samstemmende.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?