3. april 2020
En ny telemast er blevet sat op ved Bistrup 198, og det vil ifølge en pressemeddelelse fra teleselskabet 3 betyde bedre dækning for kunderne i området. Pressefoto
En ny telemast er blevet sat op ved Bistrup 198, og det vil ifølge en pressemeddelelse fra teleselskabet 3 betyde bedre dækning for kunderne i området. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny telemast skal give bedre dækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny telemast skal give bedre dækning
Rudersdal - 12. februar 2020 kl. 19:34
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig var teleselskabet 3 forbi Bistrupvej 198 i Birkerød for at opsætte en ny masteposition, der vil øge mobildækningen i området til glæde for selskabets kunder i nærheden. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye masteposition øger ifølge pressemeddelelsen netværkets rækkevidde og datakapacitet, så signalet både bliver stærkere og dækker et større område.

Den nye mast vil dermed give en bedre oplevelse, når brugere af netværket taler i telefon, er på nettet eller streamer.

Selv om de fleste forbinder teleselskabernes mobilmaster og antenner med netop mobiltelefoni, er det særligt dataforbruget i netværket, som stiger og dermed skaber behov for nye udvidelser.

- Stadig flere bruger mobilnettet til at få internet i hjemmet med mobilt bredbånd, og det stiller krav til netværkets kapacitet. Derfor udvider vi løbende netværket med nye mastepositioner og opgraderer det med ny teknologi på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger mest, siger Kim Christensen, der er netværksdirektør hos 3.

Han fortsætter:

- Tidligere brugte kunderne mest af alt mobilt bredbånd til at gå på nettet på laptoppen, når de var på farten, men nu er både nettet og routerne så gode, at mobilt bredbånd mange steder bliver brugt som den primære kilde til internet i hjemmet.

3's netværk dækker ifølge pressemeddelelsen 99 procent af befolkningen med 4G og består af mere end 2300 unikke mastepositioner, som løbende bliver opgraderet, samtidig med at nye kommer til, så netværket bliver mere finmasket.